Съкрушена ли?! Кейт Мидълтън блесна с диаманти за 9 000 напук на скандалите в двореца

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън блесна с диаманти за 9000 паунда

Какви драми, какви скандали?! Кейт Мидълтън блести в нова визия и зашеметява всички. Бъдещата кралица на Англия демонстрира не само перфектен външен вид, но и умение да се държи над нещата, напук на скандалите.

Както е известно, принц Хари хвърля бомба след бомба по кралския двор. И докато принц Уилям и кралицата се опитваха да гасят пожарите от щетите, то Кейт успя да отклони вниманието само с една своя изява.

Херцогинята на Кеймбридж изглежда сияеща в рокля на Алекзандър Маккуин, докато даваше висока оценка на „огромните жертви“, направени от медицински сестри в ново видео съобщение.

39-годишната Кейт изглеждаше перфектно в любимата си бяла рокля на любимия си дизайнер, съчетана с диамантена огърлица от 9 000 паунда от обеци на Asprey и Mappin & Webb „Empress“.

Херцогинята, която предстои да се присъедини към Уилям в Шотландия на четвъртия ден от кралското му турне, записа видеото, за да отбележи края на кампанията Nursing Now, за повишаване на вниманието към професията на медицинските сестри.

Кейт, която беше патрон на инициативата, каза: „Когато Nursing Now стартира през 2018 г., нямаше как да разберем доколко работата, отдадеността и безкрайните грижи на медицинските сестри ще бъдат тествани, необходими и оценени.

Covid-19 подчерта жизненоважната роля, която имат медицинските сестри, на които всички ние разчитаме, и става още по-важна, когато вземем предвид огромните жертви и лични изисквания, поставени върху всички вас от пандемията.

Това бяха най-тежките години и искрено благодаря на вас и вашите колеги по света за невероятната работа, която вършите всеки ден.“, завърши Кейт в речта си.

Кейт Мидълтън блести с нови бижута на фона на кралските скандали сн. Инстаграм

Кейт Мидълтън блести с нови бижута на фона на кралските скандали сн. Инстаграм

Кейт аксесоар с деликатни обеци и ослепителната огърлица, за която се смята, че е подарък от принц Уилям за тяхната 10-годишнина от сватбата, отбелязана тази година. Годишнината на двойката бе помрачена от смъртта на принц Филип и обвиненията на принц Хари. Но семейството успя да се справи с кризата. И появата на Кейт с новия й стил определено ободри британците, които вече изморени от скандалите в двореца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар