Ивана прекъсва траура по баща си (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Ивана се завръща на сцената след загубата на баща си

Ивана се завръща към участията. Фолкпевицата прекрати всичките си публични изяви, след като в началото на този месец коронавирусът погуби нейния баща Тодор Калудов. Тя не беше активна в социалните мрежи, не приемаше и професионални ангажименти.

Но сега е взела вероятно нелекото решение отново да пее и да се завърне към участията, които отново са разрешение след локдауна. „Казват, че времето „лекува“, това не знам. Но знам, че музиката, пеенето, аплодисментите и усмивките ви винаги са правили душата ми удовлетворена. Знам също, че баща ми с тази си музикантска душа би направил и би искал същото за мен – да пея и да продължа“, заяви прочувствено Ивана.

Първата й изява след кончината ще е тази вечер на площад в Златоград, където ще извие глас по повод днешния празник на славянската писменост.

Скорострелно развил се коронавирус е причина за смъртта на Тодоро Калудов, когото дъщеря му описва като „музикант до последния си дъх, бохем и човек, който обичаше живота“.

„Яд, болка, безсилие, мъка – душата боли! Не знам дали някога това се преживява?! Едва ли…“, признава Ивана, пише „България днес“.

В рода на певицата всички са музиканти, като най-голямо влияние върху нея упражнява именно баща й. Той е известен акордеонист. Бабата, на която Ивана е кръстена, също е била певица. Твърди се, че Ивана е била 4-5-годишна, когато е запяла. Първата песен в детския й репертоар е „Имала майка едно ми чедо“. Бащата на певицата работи със свои оркестър по Черноморието.

Ивана се завръща на сцената сн. Инстаграм

Ивана се завръща на сцената сн. Инстаграм

Ивана е завършила специалност „Финанси“ в Стопанска академия, Свищов, но не е работила нито един ден по тази си специалност. От 1999 година е неизменна част от „Пайнер“ и оттогава не са се разделяли.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар