Маги Халваджиян на бунт срещу зоопарковете в защита на животните! (виж тук)

Маги Халваджиян в защита на животните
0

Маги Халваджиян в защита на животните!

Маги Халваджиян се е развълнувал от нарушените права на животните, които живеят в зоологическите градини у нас. Продуцентът на шоуто „Като две капки вода” призова за подобряване на условията, при които те живеят.

Маги Халваджиян
Продуцентът Маги Халваджиян в защита на животните

„Зоопаркът е един скрит затвор за животните. Там те ще прекарат целия си живот – ще се родят и ще умрат там. И единственото, което можем да направим, е да направим този живот по-добър. Защото в крайна сметка ние сме тези, които сме създали тези затвори.

В България има много зоопаркове, които не се грижат за животните, които дискриминират животните, които бавно убиват животните.

Аз призовавам тези зоопаркове или да бъдат сложени под контрол и да си решат проблемите, защото ни трябва малко човещина, за да не се превърнем в истински животни, каквито всъщност сме, или да се погрижат животните там да се чувстват добре”, сподели арменецът на страницата си в Инстаграм.

Много от последователите му там по подкрепиха, а някои дори се обявиха за закриване на всички зоологически градини в света, пише вестник Уикенд.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.