Ненчо Балабанов и Симона Пейчева готвят сватба (Вижте тук)

Ненчо Балабанов и Симона Пейчева готвят сватба сн. hotarena.net
0

Ненчо Балабанов и Симона Пейчева влюбени до уши

Ненчо Балабанов и Симона Пейчева най-накрая си признаха, че са заедно! Комикът и златното момиче официално се хванаха под ръка в ефир и заговориха откровено за любовта.

Толкова откровено, че Ненчо изстреля ненадейно„Дай да се оженим първо!“Шашардисаната Симона се зарадва и го попита: „Ама ти в ефир ли вече го обяви?!“, а Ненчо се направи на разсеян в типичния си стил и театрално се прекръсти, уж че се разкайва за изпуснатите думи.

До подмятания за сватба се стигна, след като разговорът между двамата и водещия Митко Павлов (при когото влюбените гостуваха) се въртеше около секса. „Аз плача от смях само като го видя преди още да си е отворил устата!“, започна Пейчева, а Ненчо набързо я контрира с многозначително подмятане, че щом един мъж може да разсмее една жена, може и да я накара да… Но не си довърши мисълта, понеже бе в национален ефир.

Симона Пейчева обяви, че „след петата или след седмата година всичко се разпада“ в една връзка, но Ненчо отново намери точното решение: „Ще се вземем, преди да се разпадне“, отново прокарвайки сватбени нотки в разговора.

До „химията“ между двамата се стигнало след „физиката“, обявиха влюбените. Двамата се издадоха още преди 2 месеца, когато Ненчо гостуваше в предаването на Симона и те се държаха фриволно, пише „България днес“.

Ненчо Балабанов и Симона Пейчева готвят сватба сн. hotarena.net
Ненчо Балабанов и Симона Пейчева готвят сватба сн. hotarena.net

„Вече имаме една двойка тенисист и гимнастичка, да не бъдем следващата?!“, тогава уж се пошегува Симона Пейчева, но явно хич не се е шегувала, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.