Дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур: Наказвах се, защото не изглеждам като мама!

Дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур мразела факта, че изглежда като баща си сн. Инстаграм
0

Дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур мразела факта, че изглежда като баща си

Наскоро Талула Уилис разкри, че като малка е мразела факта, че изглежда като баща си Брус Уилис. 27-годишната звезда използва социалната мрежа Инстаграм, за да обясни какво е било чувството да растеш в сянката на една от най-известните холивудски двойки – Деми Мур и Брус Уилис.

Обръщение

Преди да сподели повече детайли за детството си, Талула направи обръщение към всички, които мразят тялото си и промените, които се случват с него. „Отне ми доста време, за да го разбера. Старостта се случва и никой няма контрол над това. Времето минава и лицето ви може да се промени“, пише Уилис в профила си.

Обвинения

Когато говори за физическите прилики, които споделя с баща си Брус, Талула признава, че често се е наказвала и обвинявала, че не изглежда повече като майка си. Звездата обяснява, че като малка е мислела, че мъжкото й излъчване ще попречи на хората да я обичат.

По-късно осъзнава, че това не е истина. С напредването на годините 27-годишната звезда разбира, че е „важна и ценна във всеки етап от живота си, с всяка форма на тялото и каквато и прическа да си направи“.

„Трябва да успокоите раните в душата си, преди да започнете да поправяте външността си“, категорична е Талула. Тя посъветва феновете си да не се страхуват да потърсят помощ, ако имат нужда от нея. 

„Всички ние искаме да се чувстваме добре и уверени. Но когато започнем да се спускаме в дълбоко и страшно място, където подлагаме на съмнение всяко нещо у нас, трябва да потърсим помощ“, насърчава Уилис. Звездата споделя, че това не е срамно или глупаво, а необходимост, която всеки чувства поне веднъж в живота си.

Начин за справяне с депресията

Дъщерята на Брус и Деми разкрива, че нейният начин за справяне с депресията са дългите разходки, изключването на социалните мрежи, четенето на книги, както и разговорите с най-близките й хора.

Майката на Талула веднага изрази своето възхищение от искрените й думи. „Прекрасно изразено. Прекрасно написано. Радвам се, че станах свидетел на това“, коментира Деми под публикацията. Моделът Тес Холидей заяви, че обича Талула, която получи и още много положителни коментари от фенове и приятели.

„Ти си перфектният микс от родителите си и това те прави уникална“, написа един последовател. Малко по-рано през месеца актрисата и дизайнер разкри, че е сгодена за режисьора Дилион Бъс.

Дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур мразела факта, че изглежда като баща си сн. Инстаграм
Дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур мразела факта, че изглежда като баща си сн. Инстаграм

Талула Уилис е най-малката дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур. Актьорите, които са женени в продължение на 13 години, имат още две момичета – 32-годишната Румър и 29-годишната Скаут. Брус е баща и на 7-годишната Евелин и 9-годишната Мейбъл, които споделя със сегашната си съпруга Ема Хеминг, предават от tialoto.bg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tallulah (@buuski)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tallulah (@buuski)

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.