Три коварни болести мъчат милионера Миню Стайков

Миню Стайков си помага с бастун
0

След 30 месеца в ареста Миню Стайков страда от 3 тежки заболявания

Олигархът Миню Стайков, който през февруари излезе от ареста след 2,5 години зад решетките, е измъчван от няколко коварни болести – пише в. „Уикенд“. Алкохолният бос от Карнобат е в лошо здраве, което се видя и преди седмица, когато се появи с патерици на пореднито заседание на Специализирания наказателен съд, където е следствен за злоупотреба с евросредства – отбелязва изданието.

Миню Стайков влезе в съдебната зала куцукайки и с бастун, в което песимисти видяха пореден опит от страна на подсъдим милионер да манипулира обществото и да търси съчувствие. Оказа се, че болежките на безнесмена са няколко е все сериозни. Тези проблеми не са били лекувани адекватно по време на затворническата му „командировка“.

Какво точно е здравословното състояние на най-богатия обитател на ареста, все пак остава неосветлена изцяло загадка заради засекретяването на заседанията на Специализирания съд, дошли след негова изрична писмена молба. Чрез адвоката си – бившия градски прокурор на София Николай Кокинов, един от най-богатите българи настоя медиите да не стават очевидци на съдебната битка, тъй като щели да изнесат деликатни и лични подробности около болестите му.
Още през ноември 2018 г. Миню Стайков се ожали, че получил симптоми на исхемичен инсулт – припомня в заключение изданието.[kkstarratings]

Миню Стайков си помага с бастун
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.