Николаос Цитиридис изместил Милен Цветков като водещ (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Николаос Цитиридис заел мястото на Милен Цветков

27-годишният Николаос Цитиридис е бил предпочетен за водещ на вечерното шоу на Би Ти Ви пред няколко родни звезди, писа „Уикенд“. През лятото на 2019-та година, когато се е бистрила концепцията на забавното предаване, което измести „Шоуто на Слави“, неопитният в телевизионния бранш грък изобщо не е влизал в сметките на телевизията.

Цитиридис просто е трябвало да бъде в сценарния екип и да пише скечове. Неочаквано и за самия него обаче, на края се оказва фаворит и поема шоуто.

Първоначално ръководството на телевизията си харесало безработния тогава Милен Цветков. Трагично загиналият в зверска катастрофа журналист имал кариера и медиен образ, с каквито малцина негови колеги можели да се похвалят.

Кастинг

Въпреки опита си Милен се явил на кастинг, тъй като по това време нямал стабилни доходи, а изплащал ипотечен кредит. Цветков бил сред фаворитите за ролята на водещ, но в последния момент бил изместен от неизвестният за масовия зрител младок.

Поредно разочарование в живота

Два месеца преди да бъде блъснат от дрогирания Кристиан Николов докато чака на червен светофар, Милен преживял поредното си разочарование в живота си. Вместо на него, шефовете на телевизията се спрели на никому неизвестния Николаос, който нямал особени претенции към заплащането само, за да е на малкия екран.

Оттегляне на поканата за шоу

„Милен ходи на два или три кастинга. Беше пред подписване на договор за шоуто, дори вече планираше конкретни рубрики, когато му се обадиха и казаха, че оттеглят поканата. Това направо го срина“, споделят близките на трагично загиналия журналист.

Междувременно за водещи били тествани още няколко популярни лица, които имат опит пред камера. На кастинг се явили актьорът и режисьор Ники Илиев, пеещият актьор Орлин Павлов, водещият на „Преди обед“ Александър Кадиев, актрисата Мария Силвестър, комика Ненчо Балабанов и дори актьора Асен Блатечки. Сред мераклиите бил и панелистът в „На кафе“ Георги Блажев.

„Снимките бяха същинска катастрофа. Никой не седеше добре на екран. Единствено Милен беше на ниво, но шефовете на Би Ти Ви прецениха, че е твърде експлоатиран като лице и не е техния човек“, разкри осведомен с пробните снимки източник на „Уикенд“. Екипът започнал да се отчайва, че не могат да намерят подходящ водещ.

Тогава Николаос Цитиридис излязъл на сцената, за да демонстрира на поредния тестван как да застане и какво да изпълни. Седнал на бюрото и взел да показва как трябва да го направи. Ръководството на Би Ти Ви тогава хал-хабер си нямало кой е нахаканият младеж, но било впечатлено от чувството му за хумор и умения за импровизация.

Проба

„Я дайте да пробваме самият Николаос как ще седи“, предложил главният редактор на токшоуто Цветомир Семов, без да е наясно, че Цитиридис все пак има опит пред публика и се занимава със стендъп комедия.

Ангелина Белчева, директор „Локална продукция“, която отговаря за създаването на ключовите програмни проекти на компанията и ръководи екипите за реализирането им, също харесала артистичния Николаос.

За да затвърди впечатленията си от него, тогавашният шеф на медията Флориан Скала специално отишъл да го гледа в „Комеди Клуб София“, където Цитиридис се изявяваше всяка вечер. Няколко дни след това го извикал в кабинета си, за да му съобщи, че е избран.

Условие

Главният изпълнителен директор на Би Ти Ви настоявал именно Николаос да води вечерното шоу, което измести „Шоуто на Слави“ в ефира на телевизията. Едно от условията, поставени пред Цитиридис било да свали излишните килограми и да влезе във форма.

Тогава той тежал около 110 кг. Амбициозният младок спрял да се храни с любимите си дюнери и започнал да тренира. Само за няколко месеца успял да отслабне с 22 кила, стигайки до заветните 88 кг.

В края на миналата година Флориан Скала обяви пред новите собственици на медията, че напуска телевизията и страната ни, а на неговото място бе назначен чехът Мартин Щвехлак.

Николаос Цитиридис заел мястото на Милен Цветков като водещ сн. hotarena.net

Николаос Цитиридис заел мястото на Милен Цветков като водещ сн. hotarena.net

Така Цитиридис останал без своя покровител Скала, а слуховете, че столът му се клати заради ниския рейтинг на фона на огромния бюджет, зачестиха. В медиата са убедени, че дните му на екран са преброени, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар