Изтрещя! Бритни Спиърс си свали гащите пред феновете (Певицата възмути и най-върлите си почитатели – Снимки)

Гласувайте за статията

Дори най-отдадените фенове се срамуват заради звездата

Бритни Спиърс удивява последователите си със своите мистериозни снимки и видеоклипове в продължение на няколко месеца.

Понякога изглежда, че бившата поп принцеса напълно е загубила връзка с реалността. Нейните луди танци и странни тоалети създават у феновете й безпокойство и те започват да изграждат теории на конспирацията отново и отново . И мнозина търсят тайните знаци на Бритни в Instagram, че се нуждае от помощ.

И изведнъж всичко започва да изглежда наред. Спиърс демонстрира на феновете нова стилна прическа или необичайно успешен грим, показва се заедно с любимия си и феновете искрено се радват на любимата си певица. Минават няколко дни и всичко започва отново да се повтаря.

Новото видео на певицата излезе малко извън общата схема. Поне съдейки по реакцията на верните й абонати. Гледайки как певицата се върти пред камерата, като постепенно сваля мини шортите си, мнозина се почувстваха доста смутени от постъпката на звездата.

Снимки: Инстаграм

„Бритни, какъв е този опит за стриптийз?“,“Изглежда доста грубо. „Обуйте си шортите си.”

Тоалетът на поп дивата също не предизвика ентусиазъм сред коментаторите. Те напомниха на Спиърс, че не е 2001, а 2021 и че е време да се облече по-модерно. И също според възрастта и физическата си форма.

Но Бритни едва ли ще послуша някого. Изглежда, че тя е останала завинаги в своите 18 години, когато внезапно излетя на върха на славата и целият свят беше в краката й. Може би с тоалетите си от 90-те години тя се опитва да се върне в миналото и щеше да е трогателно, ако не изглежда толкова нелепо.

Повече вижте тук: https://www.instagram.com/p/CPEZX9pgdsU/

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар