Лейди Гага говори откровено за сексуалното посегателство, което е преживяла преди години

Лейди Гага говори откровено за сексуалното посегателство, което е преживяла преди години. 35-годишната звезда участва в проекта "The Me You Can't See" на Опра Уинфри и принц Хари, чиято премиера е днес по Apple Tv+. В него известни личности ще споделят за проблемите си с психичното здраве и как са успели да преодолеят най-трудните моменти от живота си. По време на своя сегмент Гага споделя детайли за времето, в което разбира, че е бременна от човека, който я е насилил. "Бях на 19 години и работех в музикалния бизнес, когато един продуцент ме накара да се съблека. Аз отказах, но те ми казаха, че ще изгорят всичките ми записи и не спряха да ме карат да се събличам. Продължаваха и продължаваха, като в един момент аз просто замръзнах и после не помня нищо", казва изпълнителката през сълзи.

Опасна и оскърбителна индустрия

Гага, която не назовава името на продуцента, защото не иска никога да си спомня за него, добави, че индустрията, в която работи, е опасна и оскърбителна. Описва момент, в който е отишла в болница години по-късно и е била изненадана, че при нея влиза психиатър, а не лекуващ лекар.

Болка

След сексуалното посегателство Гага е изпитала болка и изтръпване в цялото тяло. След това е била болна в продължение на седмици, в които е повръщала всеки ден.

Бременност

"След това разбрах, че всъщност тези симптоми са знак, че човекът, който ме беше изнасилил и изхвърлил пред къщата на нашите, всъщност ме е забременил", казва звездата.

Психотичен срив

Обяснява, че преживяването я е променило завинаги и е отключило психотичен срив, който все още е продължавал през 2019-та година, когато печели награда "Оскар" за песента "Shallow" към филма "A Star is Born". "Имах сериозен психотичен срив и в продължение на няколко години не бях същото момиче. Начинът, по който се чувствам, когато изпитвам болка, е същият като в момента, в който бях изнасилена. Направиха ми толкова много снимки на главата и не намериха нищо. Но тялото ми помни".

Желание за самонараняване

Гага признава, че наскоро се е борила с желанието да се самонарани. "Знаете ли защо не е хубаво да се режете? Защо не е хубаво да се ударите в стена? Защо не е хубаво да се самонаранявате? Защото това ще ви накара да се чувствате по-зле. Мислите, че това ще ви помогне с болката, но не помага", категорична е изпълнителката. [caption id="attachment_667267" align="aligncenter" width="300"]Лейди Гага направи шокиращи разкрития за проекта на принц Хари и Опра Уинфри сн. Инстаграм Лейди Гага направи шокиращи разкрития за проекта на принц Хари и Опра Уинфри сн. Инстаграм[/caption] Тя допълва, че с годините се е научила как да изкарва себе си от дупката и да се бори срещу лошите мисли, предават от tialoto.bg.