Принц Хари за Даяна: Иска ми се да беше срещнала Меган! (Вижте повече)

Принц Хари иска майка му Даяна да можеше да се запознае с Меган сн. YouTube
0

Принц Хари разкри, че една от първите думи на Арчи му е донесла тъга

Принц Хари бе сред гостите на документалната поредица „The Me You Can’t See“ на AppleTV+, където освен че говори за значението на психичното здраве, сподели и любопитни подробности за първородното си дете.

Оказва се, че херцогът на Съсекс се е погрижил в стаята на Арчи да се усеща присъствието на покойната принцеса Даяна. „Сложих нейна снимка в детската му стая и това беше една от първите думи, които той каза – освен „мама“, „татко“, после беше „баба“. Баба Даяна“, споделя той.

„Това е толкова сладко, но в същото време много ме натъжава, защото тя трябва да е тук“, казва още принц Хари. Гордият баща сподели каква е била съвсем първата дума на сина му по-рано тази година пред Джеймс Кордън. Това е думата „крокодил“.

Епизодът на „The Me You Can’t See“ с участието на Хари включва и невиждани досега кадри на Арчи, който се люлееше на висяща пейка заедно с баща си, както и още признания относно принцеса Даяна.

„Иска ми се да беше срещнала Меган“, казва той. „Иска ми се да беше до Арчи“.

Хари, който очаква момиченце заедно със съпругата си Меган Маркъл по-късно това лято, все пак вярва, че майка му би се гордяла с мъжа, който е днес, и живота, който е създал за семейството си, пише „People“.

„Да, не се съмнявам, че майка ми би била невероятно горда с мен. Живея живота, който тя искаше да живее за себе си, живея живота, който тя искаше да сме способни да живеем“, споделя той, предават от ohnamama.bg.

Принц Хари иска майка му Даяна да можеше да се запознае с Меган сн. YouTube
Принц Хари иска майка му Даяна да можеше да се запознае с Меган сн. YouTube

„Затова не само знам, че тя е невероятно горда с мен, но и че ми е помогнала да стигна дотук. И никога не съм усещал нейното присъствие повече, както през последната година“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.