Сензация: Иво Аръков най-после показа любимата си! (още подробности)

Иво Аръков показа гаджето си Габриела
0

Иво Аръков показа любимата си Габриела!

Иво Аръков най-сетне се показа с приятелката си Габриела Николаева на обща снимка, която двамата едновременно пуснаха в социалните си мрежи. На тях актьорът и брюнетката с впечатляващ бюст изглеждат много влюбени и щастливи.

Иво Аръков
Иво Аръков показа гаджето си Габриела

Забеляза се особената нежност, с която Габи е сложила ръка на корема си и се чуди дали двамата не искат да намекнат, че са в очакване на трети човек в семейството. Две седмици по-рано Иво Аръков публикува снимка, на която лежеше върху зелена трева, а от двете му страни се забелязваха дамски спортни обувки.

Името на Габриела беше споменато само като автор на снимката без повече подробности. След бурните си връзки с Мария Илиева и Мика Стоичкова, звездата от „Съни бийч“ отново лети на крилете на любовта и явно повече няма намерение да се крие.

От много време Аръков не говори за личния си живот, но не крие, че слуховете по негов адрес често са му създавали неприятности в живота.

„Въвлякоха ме дори в драматична история, която се оказа решаваща за раздялата ми с Мика Стоичкова. П росто лъжи, лъжи и пак лъжи! Грозни неистини излязоха. Това стана бреме и за мен, и за Мика. И последва нашата раздяла. Сега Мика има дете и е щастлива. Чуваме се от време на време…

Преди дни пък прочетох, че съм се пребил с мотор и лявата ми ръка не функционира, наложила се операция на крака, лежал съм в Горна баня. Отново лъжи! Признавам, че съм лежал в болница. Но това беше преди години.

Имах тумор преди 15 години и се наложи да ме оперират. Беше доброкачествено образувание. Не искам да коментирам повече тази тема“, обеснява актьорът Иво Аръков в едно от редките си интервюта.

Източник: hotnews.bg

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.