Принц Хари: След смъртта на майка ми, злоупотребявах с алкохола и наркотиците! (Още разкрития)

Принц Хари разкри, че след смъртта на Даяна е злоупотребявал с алкохола и наркотиците сн. Инстаграм/ sussexroyal
0

Принц Хари с нови откровения през Опра Уинфри

Принц Хари направи нови разкрития пред Опра Уинфри. Излезе първият епизод на документалната поредица „The Me You Can’t See“ на Apple TV+, в която се коментират темите за менталното здраве, стигмата, която още има около психичните проблеми, и борбите, през които минават милиони, без никой да забележи.

За проекта Опра Уинфри прави серия от интервюта с много знаменитости, които споделят личния си опит. Сред тях са принц Хари, Лейди Гага, Глен Клоуз и други.

Пореден удар по кралската фамилия

Това, което принц Хари сподели в първия епизод, се счете за поредния удар по кралската фамилия. Но принцът бе далеч от мисълта да се представя като „светец“ и „жертва“, разкривайки много от непростимите си грешки, когато се е опитвал да се справи със смъртта на майка си, принцеса Даяна:

„След смъртта на майка ми, злоупотребявах с алкохола и наркотиците. В Лондон изпитвах постоянна тревожност и някои конкретни неща ми напомняха за моменти от погребението, когато носеха ковчега й пред очите ми.

А какво отговаряше баща ми на цялото това страдание? Той казваше на мен и Уилям, че и той самият е страдал много, а нас най-вероятно ни чака същата съдба. Но това няма никакъв смисъл?! Само защото ти си страдал, не означава, че и децата ти трябва да страдат“, споделя Хари.

Това, което за пореден път скандализира британските медии, са острите му думи по адрес на кралската фамилия и отношението й към менталното здраве:

„Когато Меган преминаваше през трудния си период и имаше суицидни мисли, срещнах тотално пренебрежение от страна на семейството ми. Мислех, че мога да разчитам на тях, че мога да получа помощ. Но това така и не се случи.

Прекарахме четири години, опитвайки се да намерим решение, да останем във Великобритания и да извършваме кралските си задължения. Но за Меган бе много тежко. Всичко това можеше да има фатален край.

Смятам, че в един момент единственото нещо, което спря Меган да посегне на живота си, бе фактът, че ще ми причини огромна болка, че за пореден път ще изгубя любим човек“, казва Хари.

Принц Хари разкри, че след смъртта на Даяна е злоупотребявал с алкохола и наркотиците сн. Инстаграм/ sussexroyal
Принц Хари разкри, че след смъртта на Даяна е злоупотребявал с алкохола и наркотиците сн. Инстаграм/ sussexroyal

Той и Опра са създателите на емоционалния проект. В предстоящите епизоди тепърва ще видим какво ще споделят Лейди Гага, Глен Клоуз и други интересни личности, предават от eva.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.