Какво се случва с Ани Цолова? Преглеждания: 1946

Иван и Андрей ще бъдат водещи на събитието
0
Оценете този post

Иван и Андрей ще бъдат водещи на събитието

При все, че Ани Цолова от много време не е на екран, тя все пак е намерила своята посока.

Куп телевизионни звезди, сред които успешните продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов, Ани Цолова, участникът във „Фермата“ 5 – Димитър Караиванов си дават среща на 12 юни (събота), в София.

Ани Цолова
Иван и Андрей ще бъдат водещи на събитието

Тогава ще се проведе първото голямо събитие на „Bulgaria Wants You“ за 2021 година.
„Живот и кариера – защо в България?“ ще срещне потребителите на платформата с топ специалисти от света на бизнеса и едни от най-големите и отговорни работодатели в България.

„Целта на събитието е да запознаем посетителите с възможностите за кариерно развитие, които компаниите в България предоставят. Заедно с това да получат и безценни съвети от професионалния и житейски опит на смели предприемачи. „Намери причина да останеш“ е посланието към всички, които на 12 юни ще дойдат, за да се запознаят с възможностите за кариера и живот в България. Мястото е Sofia Event Center“, разказва Андрей Арнаудов – ТВ продуцент и съосновател на инициативата.

Събитието е със свободен вход

Той и колегата му Иван Христов ще бъдат водещи на събитието.
Припомняме, че само преди няколко седмици Иван Христов бе в болница заради усложнения от коронавирус. Това ще е първото му появяване пред публика след изпитанието.

Част от лекторите, които организаторите са поканили да застанат с опита и имената си на сцената, са журналиста Анна Цолова, предприемачът Андрей Давчев, Дарин Маджаров – основател на Уча.се, Геновева Христова – управляващ съдружник в „Ligna Group“. Сред лекторите са и Димитър Караиванов – собственик на IT компанията „Kanbanize“ и участник във „Фермата“ 5, Иван Георгиев и Евгени Борисов – създатели на „Pontica Solutions“, доц. д-р Георги Бърдаров – демограф, преподавател и писател.

Още интересни личности се очаква да се включат в програмата, но от „Bulgaria Wants You“ засега не споделят кои са те. Събитието е със свободен вход, с начален час 11:00ч., pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.