Цялата истина за развода на Аня Пенчева Преглеждания: 4053

Скоро й предстоят снимки за втория сезон на „Съни Бийч“
0
Оценете този post

Скоро й предстоят снимки за втория сезон на „Съни Бийч“

Мълвата за развода на актрисата Аня Пенчева се носи все по-упорито в арт средите.

Слуховете за развод обаче откровено разсмяха Аня Пенчева и съпруга й Ивайло Караньотов.

Звездата на „Народния театър“ прие с насмешка поредната спекулация за крах в семейството й. Съпругът й, който е известен с чувството си за хумор, изяви някои претенции към авторите на интригата.

Аня Пенчева
Скоро й предстоят снимки за втория сезон на „Съни Бийч“

„По принцип с Аня сме свикнали през година да ни развеждат. Като обикновено редуват – ту се развеждаме, ту продаваме къщата си на морето, ту се развеждаме, ту продаваме… В последно време два поредни пъти ни развеждат. И къщата на морето изостана… Много съм недоволен от този факт, ще й падне цената! Много моля вашите колеги да влязат отново в същия алгоритъм, защото загазваме така“, коментира в шеговит стил Караньотов.

Според слуховете, в „раздялата“ им било замесено доста по-младо от бившия спринтьор момиче. Караньотов, който е шампион на България в бягането на 100 и на 200 метра през 1981 година, обаче твърди, че дамите от тази възрастова категория изобщо не му представляват интерес.

„Постоянно ме забъркват ту с 20-годишни, ту с 24-годишни… Не ме устройват! Обичам жени, които разбират от секс, а те са след 30 години“, добави любимият мъж на Аня Пенчева.

С нея се разделят само, когато професионалните й ангажименти я принуждават да пътува из страната. Както и в момента. Сега актрисата е на морето заедно с колегите си Кирил Ефремов, Стефан Илчев, Тончо Токмакчиев, Сашо Кадиев и Тихомир Благоев, за да представят за пореден път пред местна публика постановката „Аз, той и още двама трима“.

Скоро на Аня пък й предстоят снимки за втория сезон на хитовия сериал на продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов – „Съни бийч“. Както вече стана ясно преди време, в него Пенчева получи ролята на майката на спасителя Младен (Иво Аръков), пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.