Слави Трифонов окупира Орлов мост преди изборите

Гласувайте за статията
Слави Трифонов подготвя грандиозен концерт в центъра на София на 9 юли

Слави Трифонов и екипът му подготвят грандиозен концерт в центъра на София в петък, 9-и юли, с който да закрият предизборната кампания на „Има такъв народ“ преди парламентарните избори на 11 юли, пише в. „Уикенд“, като се позовава на сподвижници на шоумена и новоизлюпен политик.

С организацията на мероприятието е натоварен лидерът на „Ку-ку бенд“ Евгени Димитров-Маестрото, който вече работи по логистиката, сценария, режисурата и осигуряването на подходящ терен. Желанието на Слави Трифонов е безплатният концерт да се проведе на Орлов мост между 20 и 22,30 ч. вечерта, като вече е отправена заявка към кмета на столицата Йорданка Фандъкова за издаване на разрешение. Други варианти за провеждането на митинг-концерта са Борисовата градина и в краен случай зала „Арена Армеец“.

„Слави и хората му очакват между 100 и 150 хил. души публика и поради тази причина ще настояват пред Столична община да им бъде разрешено да окупират Орлов мост – коментират запознати с плановете на шоумена. Спряганите за гост звезди на концерта са Ицо Хазарта и Деси Добрева.

Стратегията на Слави Трифонов да провежда големи концерти, чрез които да отправя политически послания, не го е подвеждала нито един път досега – коментира изданието.

Слави пя на голям концерт през 2016 за референдума

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар