Нана Гладуиш била приета по спешност в болница през майските празници

С перипетии преминали майските празници за тв водещата Нана Гладуиш. Любимката на зрителите била приета по спешност в столична болница заради тежка алергична реакция, която развила. Нана получила жестоки червени обриви по цялото си тяло. Изглеждала като надрана от котки и след като червенините не отшумели от само себе си, тя потърсила лекарска помощ. Оказало се, че е връхлетяна от алергия, но причината за нея останала неразгадана. Гладуиш не разбрала дали се е натровила от разнообразието от ястия на празничните трапези, или пък организмът й се е поддал на полените, които хвърчат във въздуха през пролетта и причиняват алергични пристъпи на много хора.

Системи

Докторите успели да овладеят ситуацията, като я поставили на системи и влели в кръвта й голямо количество урбазон. Все пак водещата на "Съдебен спор" приела ситуацията с чувство за хумор, но многобройните й приятели и почитатели в социалните мрежи бяха силно разтревожени за нея. Някои заподозряха, че това може да е странична реакция от химио- и лъчетерапии, на които в продължение на години Нана се подлагаше заради двете си битки с рака, пише "Ретро".

Коварна диагноза

Припомняме, че тв звездата два  пъти се сблъска челно с коварната диагноза. Тя избра да сподели за проблемите си пред обществото, а личната й история стана повод да основе и своя фондация, чрез която да помага и на други жени, покосени от рака на гърдата. [caption id="attachment_667139" align="aligncenter" width="300"]Нана Гладуиш била приета по спешност в болница заради тежка алергична реакция сн. hotarena.net Нана Гладуиш била приета по спешност в болница заради тежка алергична реакция сн. hotarena.net[/caption] За да намали шансовете ракът да се върне отново, тя взе нелекото решение да отстрани яйчниците си по оперативен път, предават от hotarena.net.