Нана Гладуиш прекара празниците в болница (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Нана Гладуиш била приета по спешност в болница през майските празници

С перипетии преминали майските празници за тв водещата Нана Гладуиш. Любимката на зрителите била приета по спешност в столична болница заради тежка алергична реакция, която развила.

Нана получила жестоки червени обриви по цялото си тяло. Изглеждала като надрана от котки и след като червенините не отшумели от само себе си, тя потърсила лекарска помощ. Оказало се, че е връхлетяна от алергия, но причината за нея останала неразгадана.

Гладуиш не разбрала дали се е натровила от разнообразието от ястия на празничните трапези, или пък организмът й се е поддал на полените, които хвърчат във въздуха през пролетта и причиняват алергични пристъпи на много хора.

Системи

Докторите успели да овладеят ситуацията, като я поставили на системи и влели в кръвта й голямо количество урбазон. Все пак водещата на „Съдебен спор“ приела ситуацията с чувство за хумор, но многобройните й приятели и почитатели в социалните мрежи бяха силно разтревожени за нея.

Някои заподозряха, че това може да е странична реакция от химио- и лъчетерапии, на които в продължение на години Нана се подлагаше заради двете си битки с рака, пише „Ретро“.

Коварна диагноза

Припомняме, че тв звездата два  пъти се сблъска челно с коварната диагноза. Тя избра да сподели за проблемите си пред обществото, а личната й история стана повод да основе и своя фондация, чрез която да помага и на други жени, покосени от рака на гърдата.

Нана Гладуиш била приета по спешност в болница заради тежка алергична реакция сн. hotarena.net

Нана Гладуиш била приета по спешност в болница заради тежка алергична реакция сн. hotarena.net

За да намали шансовете ракът да се върне отново, тя взе нелекото решение да отстрани яйчниците си по оперативен път, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар