Според експерта принц Хари мисли само за себе си

Преди няколко дни беше излъчен подкастът на американския актьор Дакс Шепърд с гост принц Хари. В интервю с водещия херцогът на Съсекс направи няколко скандални признания. По-специално той каза, че целият му живот в Бъкингамския дворец прилича на "Шоуто на Труман" - филм, чийто главен герой е под денонощно наблюдение на камери и милиони зрители.

Методи на обучение

Също така, херцогът на Съсекс се оплака от методите на обучение в кралското семейство. "Това е работа, нали? Усмихвайте се и търпете. Бях на около двадесет години, когато си помислих, че не искам такава работа и не искам да бъда тук. Не искам да правя това. Вижте какво направиха с майка ми. Как мога да живея, да се оженя и да създам семейство, след като знам, че това може да се повтори", откровено каза Хари, намеквайки, че кралският протокол в кралското семейство е поставен над личните интереси.

Противоречиви изказвания

Кралският експерт Камила Томини коментира противоречивите изказвания на херцога на Съсекс, упреквайки го, че мисли единствено за собственото си емоционално състояние и не се интересува от психичното здраве на баща си - принц Чарлз и на баба си - Елизабет Втора. "Разбира се, Хари има право да сподели своята история, но трябва да разбере, че има известна степен на експлоатация от страна на телевизиите. Интервюиращите мислят само за рейтинги и не вземат предвид последиците. Можете да говорите за собственото си психично здраве, но трябва да сте наясно как ще се отрази това, което казвате на другите хора. Например трябва да разберете факта, че кралицата току-що е погребала съпруга си, а по това време нейният внук е отвъд Атлантическия океан и говори за това как е отгледан", каза Камила. "Телевизионните оператори почти не се интересуват от семейството на Хари. Американците потриват ръце от радост, знаят, че този човек е пострадал много, че е лишен от правата си. Знам, че те (Хари и Меган) трябва да си изкарват прехраната и се стремят към финансова независимост в Америка, но нека просто да подредим внимателно всички семейни проблеми", добави експертът. Камила Томини отбеляза, че позицията на Хари изглежда много странна: от една страна, той заявява, че иска да живее спокоен живот, а от друга, с всяко ново интервю увеличава още повече шума около името си. [caption id="attachment_667119" align="aligncenter" width="300"]Принц Хари наранява принц Чарлз и Елизабет Втора чрез думите и действията си сн. Инстаграм/ sussexroyal Принц Хари наранява принц Чарлз и Елизабет Втора чрез думите и действията си сн. Инстаграм/ sussexroyal[/caption] Тя е сигурна, че ако херцогът на Съсекс продължи да бъде откровен, рискува да отдалечи хората от него. "Трябва да бъдете много избирателни в това, което казвате. По-скоро можете да загубите симпатия, отколкото да я спечелите, като прекалите ", заключи Томини, предават от tialoto.bg.