Бомба: Ето в какъв лукс живее Мария Игнатова в полите на Витоша! (виж тук)

Гласувайте за статията

Мария Игнатова обитава чудно кътче!

Мария Игнатова винаги е пазила в дълбока тайна личния си свят, но откакто се носи на крилете на любовта с Ивайло Нойзи Цветков, сякаш е по-склонна да дръпне завесата и да сподели щастието си с аудиторията.

Мария Игнатова

Мария Игнатова живее в райско кътче

Водещата на „Папараци“ напоследък е необичайно активна в социалните мрежи. Преди броени дни тя показа и прекрасната къща в полите на Витоша, в която живее.

Снимките показват уютна веранда, голям двор с много красиви цветя, в който водещата пие кафето си сутрин. Местоположението на къщата позволява дългите разходки в планината, които Игнатова предприема редовно. Тя е та няколко етажа с голяма беседка, където се събира семейството за обяд или вечеря в топлите дни.

Тя е категорична, че предпочита бягството в природата за сметка на светски изяви, макар че не отказва и чаша просеко от това на продуцента Маги Халваджиян, с явната цел да му направи реклама.

Дълго време Мария Игнатова уж делеше дом с Димитър Рачков, но отдавна вече не стъпва в неговата къща в затворен комплекс. След като се раздели с комика, тя се изнесе в къщата на майка си, която има успешен бизнес и може да си позволи красив дом със зелен двор, пише столичен вестник.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар