Салма Хайек разказа за почти фаталния изход от битката си с Ковид-19 (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Салма Хайек разкри, че за малко е щяла да умре от Ковид-19

Ако човек съди за живота на Салма Хайек от нейния профил в Инстаграм, то той неминуемо би предположил, че въпреки пандемията, разразила се преди повече от година, тя прекарва дните си в безкрайни забавления и пътешествия, наслаждавайки се на всеки един момент.

Само че съвсем не е така, понеже наскоро тя разкри за тайната си битка с Ковид-19, от която едва е оживяла. 54-годишната актриса направи признанието пред уважаваното списание „Variety“, чиято последна корица краси с образа си.

Пред него тя сподели, че е прекарала по-голямата част от изминалите 12 месеца, възстановявайки се от почти фаталния изход от битката си с коварната болест. Въпреки че се е заразила от доста време, някъде още в началото на епидемията, едва сега тя реши да говори открито за това. А думите й изненадаха нейните почитатели, които не очакваха любимката им да пази нещо толкова голямо и значимо в тайна от публичното пространство.

Пълна изолация

В разговора с изданието звездата от „Десперадо“ разказа, че е прекарала около седем седмици в пълна изолация в една от стаите на лондонското си имение, където живее със съпруга си – френския милиардер Франсоа Пино, и тяхната 13-годишна дъщеря Валентина.

Кислородна терапия

Състоянието й толкова се влошило, че в определен момент тя била поставена на апарат за кислородна терапия. „Бях толкова зле, че моят лекар ме умоляваше да отида в болница, но аз категорично му отказах: „Не, благодаря. Предпочитам да умра у дома“, спомня си холивудската знаменитост.

Салма Хайек разказа за тежката битка с коронавируса сн. Инстаграм

Салма Хайек разказа за тежката битка с коронавируса сн. Инстаграм

Изкусителната брюнетка с гореща кръв обясни още, че макар и до днес да изпитва постоянно умора, дошла вследствие на боледуването й, през април тази година тя се върнала обратно на снимачната площадка. Хайек участва в последния проект на режисьора Ридли Скот, носещ името „House ot Gucci“. В него участват още Лейди Гага и Адам Драйвър, предават от life.dir.bg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Variety (@variety)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар