Вижте в какъв лукс живее служебният премиер Стефан Янев (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Съпругата му Пенка е бизнес дама, която върти цели две фирми

Личният живот на служебния премиер Стефан Янев тъне в мистерия.

При все, че от няколко дни насам той е сред най-обсъжданите лица в държавата, не обича да се говори за личния му живот. 61-годишният генерал, е роден в близкото до Пловдив село Поповица. Женен е от дълги години за софиянка.

Стефан Янев

Янев и съпругата му на дипломирането на дъщеря им

Съпругата му Пенка е бизнес дама, която върти цели две фирми. Тя отдавна се е утвърдила на пазара с недвижими имоти и управлява своя собствена кантора, регистрирана на територията на столицата. Занимава се с посредническа и консултантска дейност при покупко-продажба на недвижими имоти, управление на недвижима собственост, оценка на недвижими имоти, покупка, строителство и обзавеждане на обекти с цел продажба или отдаването им под наем, комисионни и превозни сделки и други доходоносни начинания.
Вторият ѝ бизнес е локализиран в провинцията, по-точно в Асеновград.

Стефан Янев

Янев с двете си деца

Фирмата извършва всякакъв вид търговски операции – производство и търговска реализация на различни хранителни, промишлени стоки и изделия, разкриване на магазинна мрежа, търговско посредничество и представителство, транспортна дейност – превоз на пътници и товари в страната и чужбина, външнотърговска дейност – внос и износ, търговско посредничество и представителство на чуждестранни лица и фирми в страната.

Стефан Янев

На купон със съпругата му

Със съпругата му имат две големи деца

Стефан Янев и жена му са родители на две големи деца – син Костадин и дъщеря Екатерина. Щерката на служебния министър-председател се дипломирала в Софийския университет през 2015 г. Завършването ѝ било радост за цялото семейство, което се събрало, за да изгледа церемонията по връчването на дипломите лично.

Стефан Янев

Зетят, внучката и дъщерята на Стефан Янев

Още по-голямо щастие обаче Екатерина им донесла с новината, че ще стават баба и дядо. От 2 години насам ген. Янев и жена му се гордеят с внучка Мишел. Щерка им все още не е минала официално под венчилото, но е сгодена за своя любим Иван. Той пък е сред най-известните и успешни бармани в България, с умения на световно ниво. Основател и собственик е на първото по рода си училище за бармани в София. Двамата с премиерската щерка също имат и обща фирма, която се занимава с ресторантьорство и кетъринг.

Стефан Янев

Съпругата и дъщеря му в кабриолет

Премиерът Стефан Янев и жена му Пенка се грижат за няколко домашни любимци – три кучета, две от които от любимата им порода „Френски булдог“. Животинките пътуват с тях и по почивки. Най-предпочитаните места за отдих на служебния министър-председател на територията на България, са Лозенец и Банско, пише retro.bg.

Снимки: retro.bg

Стефан Янев

Съпругата му с домашните им любимци

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар