Приеха Нана Гладуиш в болница по спешност

Гласувайте за статията

Въпреки всичко, тя приела ситуацията с чувство за хумор

Нана Гладуиш е била приета в болница по спешност.

Оказва се, че за нея майските празници, са преминали с перипетии.
Любимката на зрителите била приета по спешност в столична болница заради тежка алергична реакция, която развила.

Нана Гладуиш

Въпреки всичко, тя приела ситуацията с чувство за хумор

Нана Гладуиш получила жестоки червени обриви по цялото си тяло. Изглеждала като надрана от котки. След като червенините не отшумели от само себе си, тя потърсила лекарска помощ. Оказало се, че е връхлетяна от алергия, но причината за нея останала неразгадана.

Гладуиш не разбрала дали се е натровила от разнообразието от ястия на празничните трапези, или пък организмът ѝ се е поддал на полените, които хвърчат във въздуха през пролетта. Припомняме, че те причиняват алергични пристъпи на много хора. Докторите успели да овладеят ситуацията, като я поставили на системи и влели в кръвта ѝ голямо количество урбазон.

Все пак водещата на „Съдебен спор“ приела ситуацията с чувство за хумор. Многобройните ѝ приятели и почитатели в социалните мрежи обаче бяха силно разтревожени за нея.
Някои заподозряха, че това може да е странична реакция от химио- и лъчетерапиите, на които в продължение на години Нана се подлагаше заради двете си битки с рака.

Тя вече два пъти се сблъсква челно с коварната болест

Припомняме, че Нана Гладуиш два пъти се сблъска челно с коварната диагноза. Тя избра да сподели за проблемите си пред обществото. Личната ѝ история стана повод да основе и своя фондация, чрез която да помага и на други жени, покосени от рака на гърдата. След като Нана пребори веднъж заболяването, няколко години по-късно то се завърна с нови сили и отново я сломи. Тя премина през десетки терапии в Израел, където избра да се лекува. Към днешна дата е в ремисия и се чувства отлично. Продължава да следи здравето си редовно и не пропуска профилактичен преглед.

За да намали шансовете ракът да се върне отново, тя взе нелекото решение да отстрани яйчниците си по оперативен път. Покрай изследванията, на които водещата на „Съдебен спор“ се подлагала по време на лечението, установила, че има генетична предразположеност към рака. От тази болест страда и нейната сестра, която е с тумор в мозъка. Баба ѝ също си отишла от онкодиагноза. Майката на Нана пък почина преди 2 години в старчески дом с тежка форма на Алцхаймер, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар