Сладко отмъщение! Принцеса Беатрис с удар по Меган и Хари навръх годишнината им (И защо никой не ги поздрави?)

Гласувайте за статията

Принцеса Беатрис нанесе доста сериозен удар по Меган и Хари

Отмъщението е сладко! Поне за принцеса Беатрис, която изненадващо нанесе доста неочакван удар по Меган и Хари. Навръх годишнината на кралската двойка, съпругата на Едуардо Моци, пусна съобщение, че е бременна с първото им дете. За мнозина признанието беше като дежа вю от една друга сватба.

Принцеса Беатрис е много привързана към сестра си – Йожени, която преди две години понесе доста болезнен удар. Тогава Меган и Хари откраднаха вниманието на гостите им по време на сватбата й. И обявиха, че очакват първото си дете – Арчи.

Навръх празника на кралската двойка, Беатрис обяви голямата новина – че е бременна с първото си дете. Това ще бъде единайсто правнуче за кралица Елизабет Втора, която очаква още една внучка в началото на лятото.

Новината за бебето на Беатрис отклони вниманието от годишнината на Меган и Хари. А вероятно е и причината, принцеса Беатрис и останалите от двореца да не им честитят. Докато за рождените дни на двойката и Арчи имаше сърдечни пожелания, годишнината на съпрузите остава малко встрани.

Междувременно от двореца мълчат по този повод. Още повече, че има и друг въпрос, на който се опитват да обърнат внимание. А именно – управлението на Елизабет без принц Филип. И популяризирането на Кейт и Уилям като бъдещи монарси. Що се отнася до Беатрис, тя съобщи, че вече е информирала кралското семейство за бебето, а наследникът се очаква през есента. Новата бременност обаче ще мине доста скромно, на фона на друго едно тържество, което продължав да е тема на дискусии. Става въпрос за бебешкото парти на Меган в Ню Йорк, което струва близо 500 000 долара.

Беатрис с тежък удар по Меган и Хари навръх годишнината им сн. Инстаграм

Беатрис с тежък удар по Меган и Хари навръх годишнината им сн. Инстаграм

„Това накара хората да извъртят очи в двореца. Беше толкова показно и абсурдно“, коментират кралски коментатори от „Дейли мейл“.

Двойката така и не получи честитки за годишнината си сн. Инстаграм

Двойката така и не получи честитки за годишнината си сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар