Вижте семейството на Стефан Янев

Гласувайте за статията

Това е семейството на Стефан Янев

Личният живот на Стефан Янев е обгърнат в мистерия, въпреки че откакто стана служебен премиер той е сред най-обсъжданите лица в държавата. Генералът е роден преди 61 години в пловдивското село Поповица. От дълги години той е женен за софиянка.

Съпругата му Пенка е бизнес дама, която върти цели две фирми. Тя отдавна се е утвърдила на пазара с недвижими имоти и управлява своя собствена кантора, регистрирана на територията на столицата, която се занимава с посредническа и консултантска дейност при покупко-продажба на недвижими имоти, управление на недвижима собственост, оценка на недвижими имоти, покупка, строителство и обзавеждане на обекти с цел продажба или отдаването им под наем, комисионни и превозни сделки и други доходоносни начинания.

В Асеновград е локализирана втората й фирма, която се занимава с всякакъв вид търговски операции – производство и търговска реализация на различни хранителни, промишлени стоки и изделия, разкриване на магазинна мрежа, търговско посредничество и представителство, транспортна дейност – превоз на пътници и товари в страната и чужбина, външнотърговска дейност – внос и износ, търговско посредничество и представителство на чуждестранни лица и фирми в страната.
Янев и съпругата му са родители на две големи деца – Костадин и Екатерина.

През 2015 г. тя завърши Софийски университет.

От 2 години насам ген. Янев и жена му се гордеят с внучка Мишел. Щерка им все още не е минала официално под венчилото, но е сгодена за своя любим Иван.

Той пък е сред най-известните и успешни бармани в България, с умения на световно ниво, и е основател и собственик на първото по рода си училище за бармани в София. Двамата с премиерската щерка също имат и обща фирма, която се занимава с ресторантьорство и кетъринг, пише Ретро.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар