Катето Евро не иска да чува за новата на Сашо Кадиев! (още разкрития)

Гласувайте за статията

Катето Евро си иска снахата, не ще да чуе за моделката!

Катето Евро за пореден път показа, че не одобрява новата връзка на сина си и нейна любимка остава майката на внучката й – Таня Тончева.

Катето Евро

Катето Евро не иска да чува за новата на сина си

Сашо Кадиев и бившата му са разделени отдавна, а наскоро най-накрая стана ясно коя е актуалната му изгора – Ивелина Чоева. Неслучайно актрисата редовно пуска в социалните мрежи снимки в компанията на истинската си снаха.

Говори се, че Таня продължава да живее в къщата на звездата от „Оркестър без име“ в Кокаляне, а Кадиев окончателно се е установил в романтичното гнездо, което споделя с Ивелина.

Дали обаче тя ще успее да задоволи всичките му апетити, засега може само да се гадае. Актьорът от „Зад канала“ е свикнал с феноменалните манджи на родителката си и едва ли ще свали летвата в битовия си конфорт.

Кадиев тези дни дефилира с новата си муза в Народния театър. Актьорът водеше церемонията за раздаването на Икарите, а Ивелина го гледаше прехласната от залата.

Докато се опитваше да ръси мъдрости, Сашо Кадиев спомена уж между другото, че „любовта е вечна, освен ако не се случи нещо непредвидено“. Думите прозвучаха като своеобразно оправдание за брутално прекратените отношения с Таня.

След финалните овации Сашо се измъкна от коктейла, без да представи Чоева на арт обществото, пише столичен вестник.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар