Мариана Векилска отново смени посоката

Гласувайте за статията

Отскоро тя се занимава много активно с това

Мариана Векилска прави поредната промяна в професионален план, която със сигурност ще предизвика множество коментари оттук нататък.

Колкото и невероятно да ви звучи, новото й начинание няма нищо общо нито с телевизията, нито с медиите като цяло. Несъмнено именно там бяхме свикнали да я виждаме в последните години.

Мариана Векилска

Отскоро тя се занимава много активно с това

Отскоро Мариана Векилска се занимава много активно с йога. Тя дори е успяла официално да стане инструктор. Вече има ученици, както и собствена зала, която е в близост до БНТ.

„Скъпи приятели, от понеделник – 17-ти май – започвам да водя йога практики за начинаещи. След едногодишно обучение вече съм сертифициран инструктор“ Това се похвали неотдавна телевизионерката.

Припомняме, че след като напусна bTV, Векилска пробва какво ли не, включително и работа в Брюксел, пише show.blitz.bg.

Неотдавна стана ясно, че Мариана Векилска, е била в опасна близост до Иван Костов.
В продължение на година и 3 месеца амбициозната журналистка е работила рамо до рамо с Командира, докато той е бил министър-председател на България.
В рамките на мандата му 1997-2001 г., тя е била негов пиар.

Векилска споделя, че е изпълнявала функциите на експерт в отдел „Връзки с обществеността“ на министър-председателя на Република България. Тя е била лицето, отговарящо за комуникацията с чуждестранни медии и за интервютата на Костов пред такива, отбелязва retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар