Асен Блатечки изрева, че…

Гласувайте за статията

Решен е да се справи с този проблем

Актьорът Асен Блатечки не е това, което беше преди години.

При все, че рядко се оплаква от болежки, този път явно положението е по-сериозно. Това, което наскоро Блатечки сподели, притеснява не само него, но и близките му.

Асен Блатечки

Решен е да се справи с този проблем

В края на март Асен Блатечки отпразнува своя 50-годишен юбилей. И както обикновено се случва от една възраст натам, започнали да му се обаждат разни болежки.
По всичко изглежда, че някогашния секссимвол на родния театър не е в никак добра форма.

Запознати посочват, че ако не вземе спешни мерки, може да се окаже в доста сложно положение.
Пред близки Асен Блатечки е споделял, че страда от дископатия. Силните болки в кръста го мъчели страшно много. Той все пак бил твърдо решен да намери как да възстанови предишната си форма.

Готов е не само на класически, а и на алтернативни медицински подходи. Дали ще му се получи обаче, скоро ще стане ясно, пише show.blitz.bg., позовавайки се на информация на „Уикeнд“.

Припомняме, че наследникът му от Диляна Попова – Борил вече е голямо момче. Преди няколко месеца той навърши шест години, а вече е паднал и предният му зъб.
„Всички, а и той самият, казват, че е мое копие, но само външно. Той е изключително добро човече”, споделя актьорът. Той категорично отрича да има планове за второ дете с Диляна Попова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар