Неочакван удар за Димитър Рачков

Гласувайте за статията

Към момента няма голям интерес към турнето му

Димитър Рачков получи много тежък и по всяка вероятност неочакван удар.

При все, че мнозина не могат да повярват какви пари прилапва Димитър Рачков за седмица на фона на повсеместната криза, изглежда нещата не са съвсем розови.

Оказва се, че комикът ще влее над 1 милион лева в сметките си само в рамките на една седмица.

Димитър Рачков

Към момента няма голям интерес към турнето му

През юни актьорът тръгва на турне с шоуто си, което зрителите гледат всяка неделя в ефира на Нова телевизия.

И миналото, и по-миналото лято комикът отново обиколи България със спектакъла. Този път ще премине през три града – Пловдив, Търново и Варна. Заради изискванията от 50% заетост на местата покрай COVID-19 пандемията, той ще изнася спектаклите си в две поредни вечери.

Турнето му започва от Пловдив, където актьорът ще представи програмата си на 16 и 17 юни. Мястото на срещата му с публиката е Античният театър. Седмица по-късно – 22 и 23 юни, Димитър Рачков ще е във Велико Търново. Последни към момента ще го видят феновете му във Варна. Пред тях комедийната звезда ще излезе на 25 и 26 юни в Двореца на културата и спорта.

За негово огромно съжаление билетите не се харчат като топъл хляб

Справка показва, че билетите за шоуто му се продават на цени от 30 до 60 лева. Това го превръща в по-скъп дори и от примата Лили Иванова, която държи вечното №1 по цена. Ако комикът успее да напълни трибуните на по 50%, това означава, че за вечер ще изкарва между 200 и 250 хиляди лева. В края на турнето си само от билети ще е лапнал милион. Разбира се тази сума не му е чиста печалба, тъй като от нея ще трябва да плати и на екипа си. Рачков обаче работи и с доста спонсори, които му помагат и поемат част от разходите по организацията.

Прави впечатление, че към момента няма голям интерес към турнето му. Билетите не се харчат като топъл хляб. По всяка вероятност зрителите смятат, че ще гледат същите скечове, които са част от сценария на вечерното му шоу по Нова телевизия и затова не напират да го гледат на живо.

Макар според продуцента му Маги Халваджиян „Шоуто на Рачков“ да бие по рейтинг конкурентното „България търси талант“, в социалните мрежи ври и кипи от лоши коментари по адрес на звездата. Някои известни личности също скочиха срещу шегите му на гърба на техни колеги. Нели Рангелова обяви, че се срамува от закачките му. Певицата Катя Близнакова също не се изказа никак ласкаво за комедийните напъни на Рачков, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар