Гала с тежки пристъпи на…

Гласувайте за статията

Тя приема любовните си страдания като карма

Тежки пристъпи на ревност са обзели дългогодишната тв водеща от ефира на Нова тв – Гала.

Водещата на предаването „На кафе” подозирала флирт между мъжа ѝ Стефан и една от подчинените ѝ репортерки в екипа на предаването – Ася Енева.

Гала

Тя приема любовните си страдания като карма

Съмненията на Гала, че помежду им прехвърчат искри се затвърдили, когато Ася самоинициативно решила да излъчва жив репортаж от апартамента на водещата и Стефан. Във въпросния репортаж, заедно с него трябвало да покажат на зрителите трикове за по-лесно почистване на дома.

Когато редакторите съобщили на властната блондинка за хрумването на младата ѝ колежка, тя се сащисала. Най-неприятно ѝ станало, че „натрапницата“ в дома ѝ влязла дори в спалнята и банята ѝ. За капак запушила и тоалетната, опитвайки се да покаже как се чисти тя.

Макар двете с Ася да бяха близки, отношенията им бързо охладнели след куриозната случка. Гала не можела да ѝ прости погледите и многозначителните реплики, които си разменяли със Стефан. Все пак тв ветеранката неведнъж е хващала по-младия си любим в авантюри.

Преди време самата тя призна, че научила за негова изневяра от съобщенията в неговия телефон. Гала коментирала пред близки приятели, че любовните ѝ страдания били карма, тъй като навремето тя разделила Стефан с първата му жена и била в ролята на любовницата, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар