Виктор Николаев се отдаде на ергенски живот

Гласувайте за статията

Доскоро Виктор Николаев бягаше от шумните събирания

Отскоро Виктор Николаев е започнал да живее като ерген. Но впечатление на всички прави, че от купоните отсъства жена му Людмила. Това даде повод на слуховете, че връзката им преживява поредната криза.

Почти 20 години водещият живее на семейни начала с 12 години по-възрастната от него Людмила Железова, която му е колежка по професия. Тя е дългогодишна журналистка в БНР, а двамата имат дъщеря Дара, която е вече в тийнейджърска възраст.

Доскоро Николаев водеше ежедневие на отшелник. След работа той се отбиваше единствено до магазина и след това се прибираше директно в баровския си апартамент, намиращ се в центъра на София.

Все още не е ясно на какво се дължи промяната в живота му.

С Людмила неведнъж са ги разделяли пикантни слухове, най-вече свързани с ревността ѝ към по-младите екранни партньорки на тв звездата.

Настоящата му телевизионна половинка Лора Инджова е едва на 30 години и впечатлява с визията си. Факт е, че Николаев прекарва по-голямата част от деня си с нея и това допълнително изнервя ревнивата Людмила, пише Ретро.бг.
За разлъката между нея и Николаев се заговори още преди две, когато тя започна да ходи по екскурзии само в компанията на тяхната дъщеря Дара.

Преди това те прекарваха семейно отпуските си в любимите им за отдих дестинации – Италия и Гърция.

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар