Еволюция! Еманюел и Бриджит Макрон са заедно 14 г (Как бракът промени и другите първи двойки – Снимки)

Гласувайте за статията

Вижте как първите държавни мъже и техните съпруги се промениха през годините

Еманюел и Бриджит Макрон сключват брак през 2007 г. Младият Макрон се запозна с бъдещата си съпруга, когато е на 15 години. Мадам Бриджит Троне, неговата учителка по литература, беше с 24 години по-възрастна. Младежът веднага се влюбил в учителката и в деня на 17-ия си рожден ден той й казал, че възнамерява да се ожени за нея. Разбира се, мадам не може да скрие усмивката си. Тя беше не само по-възрастна от приятеля си, но вече беше омъжена и отгледа три деца – на същата възраст като нейният ученик. Нещо повече, една от дъщерите на Бриджит беше съученичка на бъдещия си баща! След училище Еманюел заминава да учи в Париж, но не спира да ухажва и скоро Брижит се отказва да се дърпа. 12 години след признанието за любов, любимата му се развежда и се жени за Еманюел Макрон. След още 10 години той става президент на Франция – най-младият в историята на страната.

Еманюел и Бриджит Макрон преди и сега

Първа бивша двойка в САЩ Мелания и Доналд  е в брак от от 2005 г.

Мелания е бивш модел от Словения. По време на работа тя се запознава с милиардера Доналд Тръмп. През 1999 г. все още Мелания Кнаус участва в списание Allure, което е собственост на г-н Тръмп. След 6 години красавицата стана съпруга на бъдещия президент. Мелани беше на 34 години, съпругът й е с 24 години по-възрастен.

Семейство Тръмп преди и сега

Първата двойка на Германия Ангела Меркел и Йоаким Зауер се женят през 1998 г.

Ангела Меркел с втория си съпруг

Химикът Йоахим Зауер е вторият съпруг на Меркел. Бъдещият канцлер се запознава с него в средата на 80-те години, когато работи в Централния институт по физическа химия към Академията на науките на ГДР. Служебният роман започна, когато Зауер все още е женен, така че след развода му двойката не искаше да привлича вниманието с нова сватба. Ангела Меркел и Йоахим Зауер се женят едва през 1998 година. През 2005 г. Меркел стана първата жена канцлер на Германия, но съпругът й продължава да се занимава изключително с научна дейност и избягва публичността, предават от cosmo.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар