Азис падна от сцената, феновете му в потрес!

Азис преживя неприятен инцидент по време на свое участие в дискотека. Това стана ясно от видео, споделено в социалните мрежи. Кадрите са запечатали ужасяващите писъци на публиката, която изпада в абсолютен шок. [caption id="attachment_666890" align="aligncenter" width="300"]Азис Азис падна от сцената[/caption]

След леко олюляване, а след това и пълна загуба на равновесие певецът пада по глава в тясното пространство, намиращо се между сцената и бара. Иначе след като пада от сцената и удря главата си, Азис се изправя и прави знак на публиката, че е съзнание.

Освен навалицата от фенове към него тръгва част от персонала, за да се убеди, че всичко е наред. Силният удар на разцепя главата на изпълнителя, но нараняването далеч не е леко одраскване. Снимането приключва в момент, в който не се разбира дали 43-годишният певец остава между почитателите, или се отправя, за да потърси лекарска помощ, пише вестник „Телеграф“. Преди време Азис пя пред 3 000 души с разбита глава и дълбока цепнатина от 4 см, след като се удари в две затворени врати, секунди преди да излезе на сцената.