Алла Пугачова се показа без грим (Примадоната сияе на 72 – Снимка)

Гласувайте за статията

Певицата никога не е изглеждала по-щастлива

72-годишната Алла Пугачова се радва на хубавото време и на  истинска семейна идилия. 44-годишният съпруг на примадоната сподели новата си снимка в своя блог, на която Алла Борисовна се усмихва и изглежда много щастлива.

На снимката Пугачова позира без грим близо до цъфтящ храст от рододендрон в градината на къщата на съпрузите край Москва в село Гряз.

Ах, лято!- написа Максим към фотото.

72-годишната примадона сияе от щастие в имението си в с. Гряз край Москва
Снимка: Инстаграм

Както отбелязват последователите  на Галкин, съпругата му просто „грее от щастие и любов“. Други писаха, че на снимката на Пугачев изглежда много естествено.

„Ето как изглежда една щастлива жена, в очите й има огън.“

„Видях щастие!“

„Колко радост има в твоите очи! Красива!“- пишат последователите на Галкин, като не крият, че са възхитени от естествения вид на половинката му.

Между другото, звездата не се стеснява да публикува кадри без грим и да се показва без никакви филтри и маски, нещо с което повечето знаменитости не могат да се похвалят.

Според феновете на звездното семейство, през последните години Алла Борисовна забележимо се е подмладила и започва да изглежда още по-добре. Тайната, според тях, разбира се, се крие в семейното щастие: любящ съпруг и грижовни и талантливи деца, предават от spletnik.ru.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар