Хороскоп за 18 май, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Ярък и вдъхновяващ ден. Ще се радвате на благополучни съвпадения и срещи, които ще ви донесат отлични новини. В работата ще ви спори, а хора, които не са ви оценявали преди, днес ще променят своето мнение. Може да се появят идеи, реализацията на които, ще подобри значително вашия живот.

СКОРПИОН

В началото на деня трудно ще се разбирате с хората около вас. Ще сте подозрителни и ще се заяждате с другите даже и най-малките грешки. С времето позитивните тенденции ще нарастват и ще свършите доста полезна работа. Ще постигнете и своите цели, а ще помогнете и на близък.

СТРЕЛЕЦ 

Вие сте настоятелни, сериозни и внимателни. Отговорното ви държание ще се харесва и ще получите предложение за помощ и добри съвети. Важно е правилно да оцените силите си. Няма да ви е лесно да признаете, че не всичко зависи от вас. Но така ще избегнете грешките.

КОЗИРОГ

Лесен и успешен ден. Ще се справите с неща, които преди на са били по силите ви или сте смятали, че са прекалено сложни. Учите се от околните, не допускате сериозни грешки. Очакват ви приятни емоции и отлични новини. Вечерта случайно ще се срещнете с приятели.

ВОДОЛЕЙ

Постарайте се да сте сериозни към всичко, с което се захванете днес. Не се поддавайте на мимолетни желания. Звездите са благосклонни към вас, но това не е повод да отлагате задачи или да се отнасяте пренебрецително към тях. Вечерта ви очакват добри новини, засягащи семейството ви.

РИБИ

Не планирайте нищо важно за днес. По-добре е да съберете мислите си и да се настроите за сериозна работа. Ще научите нещо интересно или ще получите предложения, за които трябва да помислите по-дълго време. Вероятни са парични приходи – неголеми, но съвсем навременни. 

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар