Хороскоп за 18 май, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Проявете решителност. Днес ще ви е необходима за да постигнете поставените си цели. Не захвърляйте започнатото и не оставяйте нищо недовършено. Дори и ако работата е скучна. Неща, които сте научили преди, ще ви бъдат от полза. Вечерта ще ви зарадва с неочаквани срещи и приятни новини отдалеч.

ТЕЛЕЦ

Днес сте пълни с оригинални идеи, но не всички можете да реализирате веднага. Постарайте се да гледате на своите замисли критично и да ги оцените обективно. Не бива да губите време и енергия за безнадеждни проекти. Очаквайте и няколко примамливи предложения.

БЛИЗНАЦИ

Дреболиите днес ще ви тревожат повече, отколкото е необходимо. Пазете здравето си, бъдете по-толерантни и не реагирайте остро на забележки. По-късно ще настъпи благоприятно време за работа и всякакви полезни занятия. Ще имате и възможност бързо да наваксате пропуснатото.

РАК

Нужна ви доста настойчивост, за да доведете всичко докрай. Обстоятелствата не винаги ще са благоприятни, затова не разчитайте да ви върви или пък да получите безкористна помощ. Трябва да се мобилизирате и да действате самостоятелно. Може да се появят и добри идеи.

ЛЪВ

Днес сте съсредоточени и сериозно се отнасяте към решаването на всички въпроси. Особено бъдете внимателни в детайлите. На околните им допада вашият подход към делата. Ако ви е нужна помощ, ще я получите. Вечерта ще имате възможност да си отдъхнете.

ДЕВА

Да запазите самообладание днес, може да се окаже по-сложно, отколкото обикновено. Нервни сте и се сърдете за дреболии. Струва си да се съсредоточите върху работа, за която напоследък не ви е оставало време. Може да обсъдите ситуацията с близък и да потърсите съвет за решаването на някои проблеми.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар