4 телевизии наддават за Любо Нейков

Гласувайте за статията

Общото му възнаграждение този месец може да стигне поне 250 000 лева

Оказва се, че цели четири телевизии се бият, за да привлекат Любо Нейков в ефира си.

Това са БНТ, Би Ти Ви, Нова и каналът на бившия му шеф Слави Трифонов – 7/8 ТВ.

Вместо да избере една от всички тези възможности за работа, както обикновено се прави, комикът е намерил начин да прибира едновременно хонорарите от три от тези телевизии. Засега избягва единствено ангажимент при Слави, пише „Уикенд“.

Любо Нейков

Общото му възнаграждение този месец може да стигне поне 250 000 лева

В резултат на това само през месец май се очаква Любо Нейков да прибере четвърт милион във вид на хонорари. За разлика от други артисти и продуценти, които с железни договори се задължават да работят с една-единствена телевизия, отказвайки ангажименти във всички останали, Любо Нейков си е издействал правото да работи с когото пожелае.

Той е успял да нагласи участията си така, че да бъде едновременно в няколко конкурентни един на друг ефира. В момента той се изявява в Нова телевизия, където е актьор и продуцент в сериала „Откраднат живот“, и в Би Ти Ви, където работи в цели две предавания.

Едното от тях е „Комиците“. Там Нейков отново е актьор и продуцент. Другото е „България търси талант“, където звездата зае мястото в журито на отлъчения заради политическите си амбиции Любен Дилов.

Само през този месец, той ще прибере пари от пет различни канала

Проста сметка показва, че само през май едрият артист ще прибере пари от 5 различни канала: два в „Откраднат живот“, два в „Комиците“ и един в „Талантите“. Размерът на хонорарите се пази в тайна, но според неофициална информация само актьорските му възнаграждения от години възлизат на 10 хиляди лева на епизод.

При участие в три епизода от лекарската драма на Нова и един в „Комиците“, това означава 40 бона на седмица. Отделно му се полага заплащане като продуцент и отчисления от постъпленията от реклами в предаванията му.

Добавяйки и хонорара от „Талантите“, е напълно възможно общото му възнаграждение този месец да стигне поне 250 000 лева. Любо Нейков точи зъби и за пари от Българската национална телевизия. Само преди месеци той бе централна фигура и в нейната новогодишна програма, заедно с покойната вече легенда на българското кино Татяна Лолова.

Всичко това превръща Нейков в артиста с най-сериозно екранно присъствие в трите национални телевизии в страната. Към него обаче нескрит интерес проявява и бившият му работодател Слави Трифонов, който преди години пръв му даде национален ефир в „Шоуто на Слави“ в Би Ти Ви.

Още преди време той съобщи, че е предлагал на Нейков и Милошев да работят в 7/8 ТВ, но получил категоричен отказ. Въпреки това обаче преди няколко месеца те бяха на крачка от договор с него за предаването си „Комиците“, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар