Синът на Ваня Костова погази предсмъртната й заръка

Синът на Ваня Костова погази предсмъртната й заръка
3 (60%) 1 vote

Той отрече спекулациите за усложнения в резултат на ваксиниране срещу COVID-19

Синът на певицата Ваня Костова – Боян Михайлов, погази предсмъртната й заръка.

Певицата, която цяла България оплака тези дни, незабравимата Ваня Костова, е имала две предсмъртни заръки към сина си.

Ваня Костова

Той отрече спекулациите за усложнения в резултат на ваксиниране срещу COVID-19

Това разкри самият Боян Михайлов в скорошно интервю.
„Първата й заръка няма да мога да изпълня. Последното желание на майка ми беше никой да не плаче за нея. Казваше ми: „Боби, мама, като умра, не искам и ти да плачеш за мен!“. Нейното желание беше да бъде кремирана“, съкрушен е синът на певицата.

Той отрече спекулациите, че майка му си е отишла в резултат на усложнения от ваксиниране срещу COVID-19. Припомняме, че Ваня Костова си отиде от този свят навръх Гергьовден – 6 май.

Боян разкри, че и той, и Ваня са били ваксинирани и с двете дози на „Пфайзер“.
„Не сме имали никакви особени оплаквания след първа и втора доза. И при двама ни се появи малко болка в ръката на мястото на убождането, при мама и лека температура. От ваксината тя не се чувстваше зле. В никакъв случай не е това причината за сърдечния инцидент. Други бяха здравословните й проблеми“, заявява Михайлов в интервю пред столичен таблоид.

Той потвърди, че майка му е имала диабет. Доскоро заболяването не е било инсулинозависимо, но в последно време се е наложило да премине на инсулин.
„Вдигаше кръвно, което се опитвахме да контролираме. Когато ставаше по-високо от обичайните стойности, веднага я настанявахме в болница, за да се погрижат за нея. Тази година отново заради увеличена кръвна захар – стигало се е до повече от 18, се наложи да лежи под медицински надзор“, казва още Боян.

Той възнамерява, след като се посъвземе от сполетялото го нещастие, да издаде албум с нови песни, които е записал с майка си.
„Тази година България ще има възможност да чуе поне две от нейните песни, които не са звучали. Едната е нейна, авторска. Разполагам с песни на майки ми за няколко албума – самостоятелен и дуетен с мен. Самият аз имам поне за 2 албума, които досега не съм имал възможност да издам“, каза още Боян Михайлов, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар