Димитър Рачков и Маги Халваджиян ще ударят кьоравото

Гласувайте за статията

Двамата се надяват заведението да се превърне в любимо кътче на столичните бохеми

Димитър Рачков и шефът му Маги Халваджиян възнамеряват да станат съдружници в нов бизнес.

Твърди се, че двамата ще отварят лъскав бар на столичната ул. „Витошка“, отбелязва „Уикенд“.

Арменецът отдавна съвместява няколко бизнеса. Освен телевизионер вече се налага на пазара и като винар. В момента Рачков и Халваджиян усилено търсят подходящ персонал за лъскавото заведение.

Маги Халваджиян

Двамата се надяват заведението да се превърне в любимо кътче на столичните бохеми

На 10 май компанията публикува обява за работа, в която търси бармани, сервитьори и готвачи. Миналата пролет Маги и Митко бяха засечени на оглед на търговско помещение в столичен мол. Двамата бяха придружавани от брокерка.

Неотдавна комикът и тв продуцентът регистрирали фирма „Глобал кофи“ ООД, заедно с още няколко души. Фирмата е франчайзър на международната гурме кафе верига „Арабика“, създадена от бизнесмена и любите на кафето Кенет Шоджи.

Продуцентът е с най-голямо дялово участие в сдружението, в което е и неговият брат Юлиян, по-известен като Джуди, както и синът на Маги – Бедрос.

С равно дялово участие е и оперният певец и бизнесмен Роберт Сулпицио, който е управител на фирмата. Италианецът има двойно гражданство, а преди 5 години се прочу, след като бе хванат да шофира на бутилка концентрат в разгара на летния сезон в Слънчев бряг.
Тенорът бе спипан зад волана на мощния си джип „Гранд Чероки“ с 1,4 промила алкохол в кръвта, но се размина с условна присъда.

Втори управител в „Глобал кофи“ ООД е музикантът Видин Андонов. Маги Халваджиян вече има опит в ресторантьорството.
Преди няколко години, заедно с жена си Кремена отвориха нощен клуб на гърба на Националната библиотека. В градината до нея пък направиха лятна градина към заведението.

Рачков и Маги Халваджиян се надявали новото заведение на „Витошка“ да се превърне в любимо и оборотно кътче за столичните бохеми, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар