Помните ли Лейля от „Листопад“? Вижте Гьокче Бахадър днес (Снимки преди и сега)

Гласувайте за статията

Помните ли Лейля от „Листопад“? Вижте Гьокче Бахадър днес

Помните ли Лейля от „Листопад“? Красивата актриса Гьокче Бахадър се въплъти перфектно в образа на измамената дъщеря на Али Ръза, която загуби не само любовта, но и семейството си, в един фатален брак, довел до разпадането на семейството й завинаги. Тя изигра блестящо ролята на отчаяна и измамена съпруга, която по-късно успява да си върне любовта на неверния си съпруг, с цената на безброй лични жертви, включително и връзката със семейството си. Кулминацията бе, че накрая губи именно онзи, заради когото пожертва всичко.

Към днешна дата обаче Гьокче Бахадър няма нищо общо със своята изстрадала героиня. Изминаха 14 години от снимките на турския сериал „Листопад“ и актьорите доста се промениха.

Гьокче Бахадър, която изигра дъщерята на Али Ръза – Лейля Текин, стана известна именно с тази своя роля.

Гьокче се е променила много оттогава, но сякаш става все по-красива. Противно на мнението, че годините могат да я съсипят, актрисата изглежда все по-невероятно и все по-щастлива. Тя е активен потребител и в Instagram, където можете да видите много снимки от нейния личен живот.

За разлика от повечето свои колеги, екранната Лейля не е от срамежливите. И не страда от мания за поверителност. Вместо това охотно споделя моменти от живота си с феновете.

Лейля от "Листопад" доста се промени сн. Инстаграм

Лейля от „Листопад“ доста се промени сн. Инстаграм

Актрисата има провален брак зад гърба си и казва, че няма късмет в любовта. Но това не й пречи да се наслаждава на живота. Наскоро Гьокче дори прекара няколко месеца в Ню Йорк, където взимаше уроци по актьорско майсторство. Там тя засне и няколко работни проекта, които определено се отразиха добре на портфолиото й. Що се отнася до личния й живот…, звездата може и да е отворена да показва част от него на феновете си, но за връзките си мълчи. При това доста мистериозно…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар