Двореца с нова атака срещу принц Хари: По-добре да помисли за здравето на кралицата и баща си, вместо да обикаля медиите!

Гласувайте за статията

Принц Хари с нова атака срещу двореца, но този път получи отговор

Принц Хари трябва да обмисли какво наистина прави, като говори за битките си за психичното здраве. И да вземе предвид въздействието върху кралицата и принц Чарлз, твърди кралски експерт.

В телевизионно интервю в „Добро утро Британия“, кралската редакторка Камила Томини реагира на неотдавнашния подкаст на херцога на Съсекс с американския актьор Дакс Шепърд, където той говори за „травма от миналото“.

В интервюто 36-годишният Хари, който се премести с бременната си съпруга Меган Маркъл (39) и сина им Арчи в Лос Анджелис, заяви, че кралският му живот е като „Шоуто на Труман“. И той е като животно, което посещават в зоологическа градина.

Камила заяви, че Хари има право да сподели историята си, но добави, че продължава да наблюдава „нови нива на експлоатация“. И че интервюиращите мислят само за рейтингите си и не вземат предвид последиците.

„Мисля, че можете да говорите за собственото си психично здраве, но трябва да сте наясно с последиците за другите хора“, каза тя.

„Предвид факта, че кралицата току-що е погребала съпруга си, бащата на принц Чарлз, а синът му е отвъд Атлантическия океан, опитвайки се да скъса с живота, в който е възпитан, това е доста травмиращо и за двамата.“

Камила каза, че е малко вероятно американските телевизионни оператори да взимат присърце проблемите в семейството на Хари.

„Американците потриват ръце от радост, като знаят, че този човек е доста увреден, тъй като е бил лишен от правото да има нормално семейство. Знам, че те се стараят да си изкарват прехраната. И затова търсят финансова независимост в Америка, но нека просто бъдем внимателни с това“, добави тя.

„И двамата преживяха трудни моменти, не се разбират със семействата си, а това кара мнозина да мислят „Брилянтно, това ще вдигне рейтинга “.

Принц Хари с нов удар по кралската фамилия сн. Уикипедия

Придворни предупредиха принц Хари, че засяга Чарлз и кралицата с интервютата си сн. Уикипедия

„Смятам, че е иронично, че човек, който иска да живее спокоен живот, да продължава да вдига толкова много шум“, каза тя накрая на Фил и Холи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар