Шарлийн Монакска изчезна! (Какво се случва със съпругата на принц Албер?)

Гласувайте за статията

Шарлийн Монакска изчезна, всички се питат какво става с нея

Шарлийн Монакска изчезна от обществения живот. И от известно време почти не се появява публично. Наскоро принцът на Монако — Албер замени жена си на събитие, което тя популяризира и провежда от години. Отсъствието й притесни хората в Монако, които от години говорят за нещастната принцеса в кралския двор …

Въпреки че е изключително всеотдайна по отношение на работата си в своята фондация, където тя винаги се появява на събития, които популяризират спортния живот сред децата и младите хора, принцеса Шарлийн от Монако притесни феновете си. Особено, след като на 11 май бе заменена от съпруга си – Принц Албер II от Монако.

Той получи чек от 30 000 евро от името на фондация „Принцеса Шарлийн“, който му бе връчен от Изабел Бонал, генерален комисар на Монако за националното образование, младежта и спорта. Тази сума е предназначена за създаването на училище по ръгби в далечен Еквадор, пише  slobodenpecat.mk .

 

Амбициозният проект е само един от поредица проекти, стартирани от принцеса Шарлийн. Но за втори път тя не се появява на официално събитие, което е предварително обявено. Принц Албер се появи сам за първи път на 8 май. Той присъства на състезанието Формула 1 в Монако, придружен от двете им деца. Шарлийн Монакска този път обаче не се появи. Липса, която бе забелязана от мнозина.

През последните няколко седмици Шарлийн загуби двама скъпи приятели в Африка. Както е известно, принцесата е от Южна Африка и местното население е много скъпо за нея. Тя имаше прекрасни приятелства с местни владетели и загубата им се отрази. Наскоро почина кралят на народа зулу, Гудвил Звелитини, а след това и съпругата му – кралица Мантфомби Дламини.

Шарлийн бе и на двете погребения, но бе напълно съкрушена.

 

Шарлийн Монакска изчезна сн. Инстаграм

Шарлийн Монакска изчезна сн. Инстаграм

Към момента не е известно какво се случва с нея след пропускането на събитията. Но принц Албер твърди, че хората нямат повод за безпокойство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар