Стана ясно какво е последното желание на Ваня Костова

Гласувайте за статията

Голямата певица Ваня Костова е имала две желания

Синът на Ваня Костова – Боян Михайлов, разкри какво е било желанието й. Майка му е пожелала той да не плаче за нея и да бъде кремирана.

„Първата й заръка няма да мога да изпълня. Последното желание на майка ми беше никой да не плаче за нея. Казваше ми: „Боби, мама, като умра, не искам и ти да плачеш за мен!“. Нейното желание беше да бъде кремирана“, споделя съкрушеният Боян

Той отрече спекулациите, че майка му си е отишла вследствие усложнения от ваксиниране срещу COVID-19. Звездата от естрадната сцена си отиде навръх Гергьовден – 6 май.

Той допълни, че двамата с майка му са били ваксинирани и с двете дози на „Пфайзер“.

Боян добави, че не са имали никакви особени оплаквания след първа и втора доза.

„И при двама ни се появи малко болка в ръката на мястото на убождането, при мама и лека температура. От ваксината тя не се чувстваше зле. В никакъв случай не е това причината за сърдечния инцидент“, категоричен е Боян.

Той допълни, че майка му е имала и други здравословни проблеми.

Боян разказа още, че майка му е имала диабет, който доскоро не е бил инсулинозависим. Но в последно време се е наложи да е на инсулин.

Синът на Ваня Костова планира да издаде албум с нови песни, които е записал с майка си. „Тази година България ще има възможност да чуе поне две от нейните песни, които не са звучали. Едната е нейна авторка. Разполагам с песни на майки ми за няколко албума – самостоятелен и дуетен с мен. Самият аз имам поне за 2 албума, които досега не съм имал възможност да издам“, споделя Боян Михайлов, цитиран от Марица.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар