Рачков прибира цяло състояние само за седмица

Гласувайте за статията

Димитър Рачков прибира цяло състояние само за седмица

Само за седмица повече от 1 милион лева ще постъпят в сметките  на Димитър Рачков.

През юни той стартира турне с шоуто си.

И миналото, и по-миналото лято комикът отново обиколи България със спектакъла. Този път ще премине през три града – Пловдив, Търново и Варна. Заради изискванията от 50% заетост на местата покрай Ковид пандемията, той ще изнася спектаклите си в две поредни вечери.

Турнето стартира в изяви в Пловдив на 16 и 17 юни. То ще се състои в Античния театър. Само седмица по-късно – 22 и 23 юни, Рачков ще е във Велико Търново, където ще се поклони в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“. Последни към момента ще го видят феновете му във Варна. Пред тях комедийната звезда ще излезе на 25 и 26 юни. Там мястото на събитието е Дворецът на културата и спорта.

Справка показва, че билетите за шоуто му се продават на цени от 30 до 60 лева, което го прави дори по-скъп от примата Лили Иванова, която държи вечното №1 по цена. Ако комикът успее да напълни трибуните на по 50%, това означава, че за вечер ще изкарва между 200 и 250 хиляди лева.

Това означава, че в края на турнето сметката му ще е набъбнала с 1 милион. От сумата той трябва да задели и за разходите за заплащане на екипа си. Той ще разчита и на куп спонсори, които му помагат и поемат част от разходите по организацията, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар