Маги Халваджиян и Димитър Рачков отварят бар за милиони, търсят персонал! (виж тук)

Гласувайте за статията

Димитър Рачков става съдружник с Маги Халваджиян!

48-годишният Димитър Рачков не само прибира всеки месец тлъста заплата от 80 000 лв. от „Забраненото шоу на Рачков” по Нова телевизия, но вече е съдружник на своя шеф Маги Халваджиян. Двамата започват съвместен бизнес и отварят лъскав бар за милиони, който предстои да открият на тузарската ул. „Витошка”, пише вестник „Уикенд”.

Димитър Рачков

Димитър Рачков и Маги Халваджиян с бар за милиони

Дългокосият арменец отдавна съвместява няколко бизнеса, като освен телевизионер, вече се налага на пазара и като винар. В момента Рачков и Халваджиян усилено търсят подходящ персонал за лъскавия стрийт бар.

Заведението има маси както на закрито, така и на открито. На 10 май компанията публикува обява за работа, в която търси бармани, сервитьори и готвачи. Репортер на „Уикенд” се свърза с посочения в обявата телефон, за да разпита какви са условия за работа.

„Предлагаме трудов договор, гъвкав график, съобразен с възможностите на всеки, добро заплащане и мотивиращи бонуси. Изискванията ни са да имате опит в работа с натоварена работна среда и позитивно отношение. Всичко е въпрос на договорка”, обясни служител на фирмата.

Миналата пролет Маги и Митко бяха засечени на оглед на търговско помещение в столичен мол. Двамата бяха придружавани от брокерка. Неотдавна комикът и тв продуцентът регистрирали фирма „Глобал кофи” ООД заедно с още няколко души.

Фирмата е франчайзьор на международната гурме кафе верига „Арабика”, създадена от бизнесмена и любите на кафето Кенет Шоджи. Продуцентът е с най-голямо дялово участие в сдружението, в което е и неговият брат Юлиян, по-известен като Джуди, както и синът на Маги – Бедрос Халваджиян.

С равно дялово участие е и оперният певец и бизнесмен Роберт Сулпицио, който е управител на фирмата. Италианецът има двойно гражданство, а преди 5 години се прочу, след като бе хванат да шофира на бутилка концентрат в разгара на летния сезон в Слънчев бряг.

Тенорът бе спипан зад волана на мощния си джип „Гранд Чероки” с 1,4 промила алкохол в кръвта, но се размина с условна присъда. Втори управител в „Глобал кофи” ООД е музикантът Видин Андонов.

Магърдич вече има опит в ресторантьорството. Преди няколко години заедно с жена си Кремена отвориха нощен клуб на гърба на Националната библиотека, а в градината до нея направиха лятна градина към заведението. Рачков и Халваджиян се надявали новото заведение на „Витошка” да се превърне в любимо и оборотно кътче за столичните бохеми.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар