Принцеса Шарлот – непоправима лудетина (Нейно Величество гази протокола – Снимки)

Гласувайте за статията

Дъщерята на Кейт и Уилям, в която са влюбени британците не се държи като принцеса

На 6-годишна възраст принцеса Шарлот Кеймбриджка вече е наричана ​​Кралско Височество. Тя, както всички членове на британското кралско семейство, трябва безусловно да следва протокола, чиито строги правила включват безупречно познаване на етикета и демонстрация на изискани маниери. Но момичето се прочу с буйния си характер и комичните си гримаси.

Шарлот е едно от трите деца на семейна двойка на херцозите на Кеймбридж. Момичето се нарежда на четвърто място в наследствената линия на британския трон след дядо си принца на Уелс Чарлз, баща си Уилям и по-големия си седемгодишен брат принц Джордж. По-малкият й брат, тригодишният принц Луис, е петият престолонаследник.

Снимки: Легион медия

Всички деца, заедно с възрастните, трябва да спазват строги правила за поведение и дворцови забрани, а за това трябва много упорита работа и сериозни ограничения. Ако всички деца бяха възпитавани по този начин, светът би изглеждал изкуствен.

Децата на управляващата династия на Великобритания още от люлката се учат как да се държат пред обществеността и умело да представят своето кралско височество пред пресата и фотографите. Не можете да бягате, скачате, да правите муцунки, да показвате недоволството си. Трябва да се обличате скромно, гордо да поддържате изправена стойката си, да можете да правите реверанс и грациозно да махате с ръка. Дори не говорим за пипане на носа или демонстративни прищевки.

Всички тези протоколни забрани не важат за Шарлот, тя лесно показва езика си пред журналисти и се държи както иска. Именно заради детската й спонтанност и сладки лудории в принцесата на Кеймбридж са влюбени англичаните. За поданиците на кралството е много по-интересно да наблюдават оживената реакция на младата наследница, отколкото изисканото поведение на нейните високопоставени родители, предават от wday.ru.

Интересно е как ще се развие характерът на това свободолюбиво момиче, дали наложеният етикет ще смаже нейната невинност, непринуденост и ще трябва да потиска и крие своите емоции?

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар