Хороскоп за 17 май, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Откриват се нови възможности, в които ще имате шанс за отлични резултати. Действайте бързо и се осланяйте на интуицията си, която ще ви подскаже какво точно да направите. Очаквайте добри новини за работата. Не са изключени предложения, гарантиращи големи печалби.

СКОРПИОН

Ако днес сте настоятелни, ще преодолеете всички трудности и неприятни моменти. Ще се наложи да експериментирате, да търсите собствени пътища и в движение да решавате проблеми. Ще имате и нови запознанства, като някои от тях ще се превърнат в дълготряйно приятелство.

СТРЕЛЕЦ 

Ще имате нови идеи, с които ще се заемете веднага. Приятели и познати ви помагат и ще  го правят с удоволствие. Ще се радвате на общуване с любим човек. Лесно ще намерите думи, за да се договорите за всичко. Вечерта релаксирайте у дома или направете разходки по нови маршрути.

КОЗИРОГ

Денят ви ще е успешен. Имате идеи, които веднага ще получат подкрепа. Ще намерите отговори на въпроси, които са ви поставяли в безизходно положение преди време. Не започвайте нови задачи, преди да сте приключили със старите. Новина ще ви зарадва, но и ще обърка плановете ви за вечерта.

ВОДОЛЕЙ

Способни сте да се занимавате с няколко неща едновременно. Мислите са ви разпиляни в различни посоки и вероятността да сбъркате е голяма. Не бързайте и бъдете по-търпеливи. Денят е подходящ за срещи с приятели или развлекателни мероприятия. Имате шанс да възстановите стари отношенията.

РИБИ

Съхранете спокойствието си днес и не се поддавайте на провокации. Не винаги ще ви харесва поведението на околните и това може да бъде предпоставка за конфликт. Съсредоточете се над неща, които ви интересуват и които са ви приятни. Това определено ще подобри настроението ви.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар