Хороскоп за 17 май, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Не лош ден, изискващ внимание към детайлите. Не бързайте с взимането на решения, особено, ако не са важни. Повече от обикновено ще сте склонни да избързвате с изводите, приемате желаното за действително. Лесно ще намирате подход към новите познати и отлично ще се разбирате със скъпите за вас хора.

ТЕЛЕЦ

Много неща ще ви се получават днес. Някои от вас ще успеят да осъществят проекти, замислени доста отдавна. Обстоятелствата ще са благоприятни и често просто ще ви върви. Парични приходи ще са доста навременни и ще може да си позволите сполучливи покупки.

БЛИЗНАЦИ

Подходящ ден да се заемете с нещо ново. Вдъхновени сте, а и проявявате настойчивост. Първите успехи ще ви мотивират да продължавате да експериментирате. Постарайте се да отделите внимание на близките си – днес те се нуждаят особено от вашите грижи и подкрепа.

РАК

Ден, изпълнен с вдъхновяващи събития и доста работа. Ще се наложи често да търсите помощ. Обстоятелствата са подходящи за решаване на финансови проблеми. Ще успеете да сключите изгодни сделки и да намерите нови източници на доходи. Ще успеете да помогнете на някой близък.

ЛЪВ

Днес ще намерите общ език с различни хора и ще завоювате доверието на почти непознати. Не се подавате на провокации. Опитвайте се да запазите самообладанието си, даже, ако околните се държат странно или глупаво. Може да завършите някои изостанали дела, безпокоили вас и близките ви.

ДЕВА

Приятен ден, подходящ за ново начало. Работата ви ще спори и ще успеете да завършите много от задачите си. Очаквайте пари. Някои от вас могат да си получат и забравени дългове. Втората половина на деня е подходяща за семейни дела и срещи с близки хора.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар