Мария Игнатова показа приказния си дом (Снимки)

Гласувайте за статията

Местоположението на къщата позволява дълги разходки в планината

Мария Игнатова показа приказния си дом, в който живее към днешна дата.

След бурната ѝ връзка с Димитър Рачков, личният й живот е добре пазена тайна.

Мария Игнатова

Местоположението на къщата позволява дълги разходки в планината

Редки са случаите, в които водещата решава да сподели нещо от личния си живот. Напоследък обаче тя прави изключения и споделя в социалните мрежи. Може би това се случва под въздействието на любовта ѝ в лицето на Ивайло Нойзи Цветков. Очевидно в неговите
прегръдки блондинката се чувства на сигурно място.

Мария ИгнатоваПреди броени дни Мария Игнатова показа и прекрасната къща в полите на Витоша, в която живее.
Кадрите разкриват уютна веранда, голям двор с много красиви цветя, в който водещата пие кафето си сутрин. Местоположението на къщата позволява дълги разходки в планината, които Игнатова прави редовно.

Мария ИгнатоваМария ИгнатоваКъщата е на няколко етажа с голяма беседка, където се събира семейството за обяд или вечеря в топлите дни.
Мария е категорична, че предпочита бягството в природата за сметка на светски изяви. Тя разбира се не отказва и чаша „Proseko“ от това на продуцента Маги Халваджиян, с явната цел да му направи реклама.

Дълго време Мария Игнатова уж делеше дом с Димитър Рачков. Тя вече отдавна не стъпва в неговата къща в затворен комплекс. След като се раздели с комика, тя се изнесе в къщата на майка си, която има успешен бизнес и може да си позволи красив дом със зелен двор, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар