Антоанета Стефанова с тежка хазартна зависимост

Антоанета Стефанова с тежка хазартна зависимост
5 (100%) 1 vote
Васил Божков назначил на Антоанета Стефанова лична охрана, за да я държи далеч от казината

Шахматната шампионка и несбъднат премиер от партията на Слави Трифонов – Антоанета Стефанова, остава истинска загадка за обикновения българин извън успехите си на дъската. 42-годишната Ети има твърде интересна и противоречива биография, която е плътно обвързана в последните две десетилетия с милиардера Васил Божков – пише в. „Уикенд“. Черепа обаче съвсем не е единствената връзка на Стефанова с хазарта – новоизпечената политичка от години се бори с тежка зависимост към комара, граничеща с болестно състояние – твърдят пред изданието запознати с битието на гросмайсторката.

Антоанета Стефанова се зарибява по игрите на щастието още като ученичка в спортното училище на „Локомотив“-София. В средата на 90-те бингото беше голямата мания на българите, сравнимо само с Божковите талончета за търкане и десетки хиляди нашенци профукаха коли и апартаменти в никнещите като гъби след дъжд бингозали.

Ядосан от хазартната й зависимост, бизнесменът Васил Божков, който оглавяваше шахматната федерация, й зачислил лична охрана. Само че вместо да я пази от нападения, гавазинът на Черепа следвал Антоанета навсякъде, като имал задачата да я държи далеч от казината и да докладва за всякакви болезнени залитания по комара.

Комарът блазнел Антоанета още като ученичка

В момента Антоанета Стефанова се води излекувана, след като се загаджи с колегата си шахматист Иван Чепаринов и му роди дъщеричка преди 3 години. Близки до гросмайсторката твърдят, че откакто е забременяла, тя не е хващала зарове или карти в ръка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар