От Бъкингам скочиха на Меган и Хари: Нагли, да не се представят за херцози! (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Ситуацията около херцозите на Съсекс се усложнява

Меган и Хари се радват на свободния си живот, за който са мечтали в Америка. Влюбените чакат раждането на второто си дете, чийто пол вече е известен: Меган ще роди момиченце .

Въпреки това, херцозите продължават да говорят за трудния си живот в кралското семейство. Едва страстите утихнаха след шумно интервю с Опра Уинфри, когато Хари с нови разкрития сравни живота в двореца с  живота на диво животно в зоопарк. 

Подобно поведение на внука на британската кралица шокира придворните. Висшите дворцови служители са уверени, че е дошло времето да се сложи край на тези техни мрънкания и оплаквания. Херцозите на Съсекс трябваше да се откажат от титлите си, но все още ги използват.

Вътрешни лица от Бъкингамския дворец смятат, че Хари и съпругата му трябва незабавно да спрат да използват титлата херцози. „Как може Хари да си позволи това, как го направи, без да мисли за кралицата и факта, че дядо му току-що е бил погребан? Подобен акт спрямо принц Филип демонстрира неуважение и е изключително шокиращ “, цитира думите на източник от обкръжението на Нейно Величество британското издание DailyMail, предават от graziamagazine.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар