Меган Маркъл в расистки скандал заради бизнес сделка! (Херцогинята губи милиони)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл се забърка в расистки скандал заради сделка

Меган Маркъл се забърка в поредна драма. Херцогът и херцогинята на Съсекс са изправени пред въпроси заради партньорството си с американска фирма за козметика, която прави десетки милиони лири годишно, продавайки „расистки“ избелващи кремове за кожа.

Меган и Хари обявиха миналата седмица, че тяхната фондация Archewell е подписала „глобално партньорство“ с мултинационална американска компания за „изграждане на по-състрадателни общности“.

Но сделката привлече вниманието и върху изключително противоречивата продажба на продукти в Азия и Африка. Става дума за кремове за изсветляване на кожата, които намаляват концентрацията или производството на меланин – естественият пигмент, който определя цвета на човешката кожа.

„Меган Маркъл трябва да се ангажира с „практически неща“, когато става въпрос за нейната „сбиваща се“ сделка и не може просто да разчита на „няколко съчувствени думи“, твърди кралски експерт.

И продължава: „Не можете просто да продължите да използвате думите „равенство между половете“ и „състрадание“.

„Трябва да можеш да правиш неща. Не просто да казваш какво ще се прави, или как ще помагат, а всъщност да не правиш практическите неща.“

Обществото обаче повдига вежди поради странната история на компанията, която беше свързана с детски и принудителен труд, тестване на продукти върху животни и определяне на цените.

Алекс Малуф, бивш изпълнителен директор на компанията, заяви обаче, че Меган и Хари ще бъдат подложени на натиск. И ще трябва да кажат дали подкрепят продажбата на такива продукти.

„Меган говори много по въпроса за расата и расизма, а това стърчи като възпален палец“, каза г-н Малуф.

Меган Маркъл губи милиони заради расистки скандал сн. АП

Меган Маркъл губи милиони заради расистки скандал сн. АП

„Меган има редица нелепи идеи и иска неща като „да повишат гласа на подрастващите и момичетата, за да се уверят, че тяхната гледна точка и преживявания се чуват на масата, където се вземат решения“, коментират пък критици на херцогинята. Тепърва ще стане ясно, какво предстои за нея и семейството й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар